MENÜ

 

BMW M Performance alkatrészek

BMW bővítette M Performance alkatrész kínálatát, amit az Essen Motor Show-n be is mutattak. Az új BMW M Performance alkatrészek az X3 és X4 SUV-khez készültek, valamint az új M3 és M4 modellekhez. A BMW X3 és X4 megjelenését feldobták a fekete BMW vese hűtőrácsokkal, és a szénszálas elemekkel. Az M Performance alkatrészek és kiegészítő elemek között még megtalálható a hangsúlyos fekete/ezüst verseny vonal is, ami a szépen ívelő törés vonalat emeli ki.

  

A megjelenéséhez még tartoznak az M Performance felnik is, amik mindkét X-es modellhez választhatók az X3 és X4 modellekhez, valamint az X5 és X6-hoz is készülnek M Performance megjelenés kiegészítők. Az új kiegészítők csökkentik a rugózatlan tömeget is, ami fokozza a SUV-ok agilitását és a kormányreakciójukat is. A legújabb M Performance alkatrészek között akad néhány az új M3 és M4 modell generációra is. A legfontosabb kiegészítő alkatrész a Performance aerodinamikai csomag. A kiegészítő csomag tartalmazza a szénszálas alkatrészeket, az oldalsó küszöböket és az első ütközőt, az orra még poliuretán erősítést is kapott, valamint szénszálas hátsó diffúzort és hátsó légterelőt. A poliuretánt használták még az oldalsó küszöbökön és a hátsó légterelőn is.

  

Az M3 és M4 modellek még megkapják a három színű oldalsó matricát az M Performance felirattal. A négy modell utasterét sem hagyták gyári állapotba az M Performance BMW kiegészítő tervezők. Az X3 és X4 modellek LED megvilágítást kapnak ajtó nyitáskor, valamint az utastér kapott szénszálas betéteket. Az utastér Alcantara bőrrel és szénszállal lett feldobva, az utóbbit használták a Steptronic váltó sport váltógombján, ami még megkapta a BMW M logót. Az X-es modellek még kaptak Alcantara bőr kormánykereket szénszál betétekkel, valamint fém M Performance pedál betéteket. Az M-es modellek is megkapták az Alcantara bőr kormánykereket, a szénszálas betéteket és még a Race Display-t is, ami szintén segíti a vezetőt.

    

Az új sportkormánykerék még az M Performance feliratot is megkapja. A beépített gombokkal választhatjuk még a módokat is az M-es BMW-kben, amik lehetővé teszik a Dynamic, a Sport és a Race módok választását. A kormánykerékbe integrált kijelző mutatja a pillanatnyi sebesség fokozatot, ami szintén segíti a vezetőt. A Sport mód stopper funkciót is biztosít a vezetőnek, ami az órát, percet és másodpercet tudja mutatni. A kijelzőn még megtudja jeleníteni az oldal és hosszirányú G erőt. A pályázáshoz készült Race mód pedig lehetővé teszi a köridő mérését is pálya napokon, a köridőket el is tárolja, de csak 50 kört tud tárolni a memóriájában. A PowerKit csomag még a teljesítményét is feljavítja az X3, X4, M3 és M4 modelleknek. Az X3 xDrive30d átlag fogyasztása 6.1 l/100 km és a CO2-kibocsátása 159-156 g/km.

    

Az X4 xDrive30d-nek 5.6-5.2 l/100 km a fogyasztása, és a CO2-kibocsátása 146-138 g/km. A tuning csomag módosítja a vezérlőegység beállításait, ami javítja a 3.0 literes sor hatos dízelmotor teljesítményét, ami már a BMW TwinPower technológiát használja. A BMW M Performance Power Kit csomag 20 kW-val emeli a teljesítményt 210 kW-ra és a nyomatéka is emelkedik mellette. A teljesítmény növekedés 0.3 másodperccel javítja a 100-as sprintjét az X3 és X4 modelleknek. A feljavítás után az X3 xDrive30d gyorsulása 5.6 másodperc lesz 5.9 helyett, és az X4-es modellé 5.5-re javul 5.8 másodpercről. A teljesítmény javító csomag még elérhető az X4 xDrive35i-hez is. 

2014. 12. 07., 15:14:52

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet