MENÜ

 

Új 2015 BMW 218i Coupe

BMW új belépő szintű motort kínál a 2-es széria Coupe változatához. Az márciustól bővülő 2-es széria Coupe kínálata még megkapja az összkerék-meghajtás rendszert és bővül a felszerelés opciók listája is. Az új alapváltozat egy korszerű BMW TwinTurbo Technológiás motort kap, ami 136 lóerő leadására képes és az átlag fogyasztása 5,6 – 5,1 l/100 km, valamint a kibocsátása csak 130 – 118 g/km. 2015-ben még megérkezik az intelligens összkerék-meghajtással felszerelt változat is. A 2015-ös évtől pedig Advantage, Luxury Line, Sport Line és M Sport felszerelés szintekkel lesz elérhető. A kiemelkedő sportos karakterisztikájával és dinamikus, elegáns design-jával példátlan a kategóriájában. 2015 tavaszán már négy benzin- és három dízelmotor közül választhatnak az ügyfelek, valamint összkerék-meghajtással is elérhető lesz.

   

              2015 BMW 2-es Couep                                               2015 BMW 2-es Coupe Sport Line

A kézi sebességváltó mellett még az opciós listáról választható lesz a 8 fokozatú Steptronic automata sebességváltó is. A teljesen új 1.5 literes alapmotor maximális teljesítménye 100 kW (136 LE) és a maximális nyomatéka 220 Nm, amit már 1 250-es fordulatnál lead. Az új motor tartalmazza a közvetlen befecskendezést és a legújabb változó szelep vezérlést VALVETRONIC rendszert. Az alap erőforrás hosszában kerül beépítésre a 2-es Coupe orrában, ami 50:50 arányú súlyelosztást eredményez a két tengely között, ami sokkal jobb vezetési élményhez vezet. Az új 218i Coupe gyorsulása 100 km/órás sebességre 8.8 másodpercig tart, ami automata váltóval 8.9 másodpercig tart.

   

2015 BMW 2-es Coupe M Sport

A csúcssebessége 212 km/óra lesz mindkét sebességváltóval. Az új motorhoz tovább fejlesztett sebességváltót szerelnek. Az alap 6 fokozatú kézi váltóval a 218i Coupe 5,6 – 5,1 l/100 km-es átlag fogyasztást ér el (CO2-kibocsátása 130 – 118 g/km). Az automata váltóval szerelt változat viszont takarékosabb, de lassabb gyorsulásban. Az új motorcsalád szintén tartalmazza a 2.0 literes négyhengeres dízelmotort a BMW TwinPower Turbo technológiával készült, amihez már elérhető az xDrive intelligens összkerék-meghajtás is. A 190 lóerős teljesítmény 6.8 másodperces százassprintet biztosít és az átlagfogyasztása csak 4,7 – 4,3 l/100 km. A BMW 2-es Coupe-ja a prémium osztályban a legjobb vezetési élményt nyújtja és tartalmazza többek között az automata klímát, a BMW Professional rádiót és az iDrive vezérlő rendszert is - a nagyfelbontású 6.5 colos színes kijelzővel, valamint a bőr kormánykereket, a hands-free eszközt, az eső szenzort, az állítható kartámaszt és a 16”-os, 17”-es vagy 18”-os felniket.

   

2015 BMW 2 Coupe Luxury Line                             2015 BMW 2 Coupe M Sport

Az Advantage felszerelés hozzáteszi a multifunkciós kormánykereket, a tempomatot fékezés funkcióval, a parkoló szenzorokat hátul, a tároló csomagot és a ködlámpákat. A felszerelés még fokozható az opciós listáról választható Sport Line és Luxury Line kiegészítő felszerelésekkel. A Luxury Line hozzáteszi a Chrome Line króm külső és belső kiegészítőket, valamint a 11 bordás vese hűtőrácsot kap. Az utastere Fineline Stream kiváló minőségű fa utastér betéteket kap, ami tartalmazza az Oxide Silver hangsúlyos vonalakat, a bőr sportkormányt. A Sport Line változatok csak 8 bordás vese hűtőrácsokat kapnak, amik sportosabb benyomást keltenek, valamint szövet/Alcantara sport üléseket kapnak és Coral Red kiemelő vonalakat, valamint egyedülálló műszerfalat és térdvédőt. A Sport Line modell használja a Driving Experience Control funkciót, ami lehetővé teszi a Sport+ mód választását is. Az M Sport modellek adják a legközelebb álló vezetési élményt az M-es BMW-khez, de még a 2-es szériából nem kapható. Amíg nem érkezik meg az M2-es sport modell, addig az ügyfeleknek be kell érniük az M235i Coupe-val. Az M Sport változatok 10 mm-es  ültetést kapnak, valamint 17”-es M alu. felniket - dupla-küllős design-val. Az M aerodinamikai csomag hozzáteszi a nagy légnyílásokat az orrán, a jellegzetes küszöböket és a diffúzor betétet a hátsóján. Az utastere M sport kormánykereket, egyedülálló sebesség-, fordulatszámmérő órákat és M-es vezető lábtartót kapott, valamint elérhető az opciós SPORT+ mód is. 

2014. 12. 16., 22:54:44

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counter
Free Counter

 

Asztali nézet