MENÜ

  

2015 Abarth 695 biposto

Abarth bemutatta az új 695 biposto modelljét a nemzetközi sajtótájékoztatón. Az új modellváltozat egy utcán is használható versenyautó, ami a mindennapi használatra is alkalmas. A Fiat Abarth 695 most ünnepli 50. évfordulóját, aminek tiszteletére az Abarth elkészítette az új 695 biposto modellt. Az új modell hivatalos bemutatója a 2014-es Genfi autókiállításon volt. Az új modell már júniustól elérhető, ami egy modern ikonikus modell.

   

A sikeres bejelentés után nagy lelkesedés van az Abarth 695 biposto körül, ami megérkezett a legfontosabb Európai autós eseményekre, mint a minden évben megrendezett Goodwood Festival of Speed-re vagy a LeMans Classic-ra és hasonló eseményeken. Az új modell a legkisebb szupersportkocsi, ami 190 lóerős teljesítménnyel rendelkezik és kiemelkedő menetdinamikája van.

 

Az új modell magas adrenalint biztosít a vezetőnek az Officine Abarth-nak köszönhetően. A 695 biposto tovább viszi a filozófiát Carlo Abarth-val, és a szlogenjük is összefoglalja a „Sunday on the track and Monday in the office – Vasárnap a pályán és hétfőn az irodában”. Az új modell a hétköznapi embernek is megadja a versenyző élményt. Az Abarth 695 biposto árlistája függ a célpiac speciális követelményeknek minden országban.

2015. 02. 09., 21:54:04

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet