MENÜ
     
 

2015 ABT GolfR

Az ABT tuning cég új tuning GolfR-je már 300 km/óra feletti csúcssebességgel rendelkezik. A golf sportjáték a leggyorsabb labda sport, és ha gyors Golf-ot szeretnének az ABT Sportsline tuning csomagja segít. A tuning csomagnak köszönhetően a széria 300 lóerő helyett 400 lóerő a teljesítménye.

 
 

 

2015 ABT GolfR - 400  HP -

 
  A korábbi tuning csomaggal csak 370 lóerős lett a GolfR, az optimalizált ABT Engine Control software-rel. Mindkettő az ABT Power és az új, erős ABT Power S kit után, a külön fejlesztett „New Generation” ABT vezérlő egység, ami garanciát ad a maximális teljesítményre, és a legnagyobb megbízhatóságra. A kocsi bizonyított az ABT Sportsline saját fékpadján és a közutakon is.  
 

  

ABT GolfR - részletek -

 
 

Az ABT hangolt Golf Mk.VII R, az igazi „pro” funkciók a magas minőségű alkatrészekkel, ami sok különbséget tesz a széria autótól, pl. a festett ABT hűtőráccsal, az új fényszórókkal, a hatalmas oldalsó szoknyákkal, amik utalnak a gyors Golf-ra. Az ABT magasságban állítható felfüggesztése biztosítja a megfelelő hasmagasságot a hétköznapi használatnál is. A tuning GolfR még kapott négy hatalmas 101 mm átmérőjű kipufogóvéget is. A GolfR-hez választható lesz az ABT Sportsline felnijei 18"-20" hüvelykes méretekben.  Az ABT Sportsline felnijei közül választható lesz hozzá az ER-C, a DR, és CR felni szettek is. 

- Kartos Patrik - 

2014. 09. 09., 10:25:16

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet