MENÜ

    

2015 Audi Crossover - Detroit

Audi egy újabb modellt mutat be, ami egy 3 ajtós Crossover. A kocsi tengetávja 2.51 méter, és a Ice Blue (kék) fényezést kapott. A kis autó hossza 4.20 méter,  a szélessége 1.85 méter, és a magassága 1.41 méter lesz. Az Audi SUV meg kapta az Audi új 6 szögletű hűtőrácsát, a hatásos orral. A Crossover-t még a tervezők ellátták dual fényszórókkal, Quattro design-val (amik tartalmazzák a műanyag védő borításokat, a kocsi körül). A kocsi hátsója sem egy hétköznapi, de a hátsó, lámpák nagyon hasonlítanak a kifutó TT hátsó lámpáira. A Crossover még kapott beépített diffúzort is, két nagy kipufogó véggel, és ezen kívül még nyitott tető légterelőt is kapott.

  

Az új Allroad Shooting Brake ideális a fiatalos, sportos, és aktív vásárlóknak. Az új modell utastere 4 személyes, és elöl keskeny sportülés várják az tulajdonosokat, és utasait. Az utastér még fel van szerelve kontúros oldalsó panelekkel, és az ülések jobban támasztanak a gyors kanyar vételeknél is. Az új Audi hátsó üléssorát le is dönthetjük, ha nagyobb csomagtérre lenne szükségünk. A középkonzolon elhelyezett MMI felhasználói felületen – a nekünk megfelelő optimális beállításokat végezhetjük el. A utastérben még megtalálható a sport multifunkciós kormánykerék, ami lehetővé teszi vezetőnek a fontosabb funkciók vezérlését. Az utastér felszerelése a vezetőre összpontosít, a kormánykerék gombjaival, és a sok digitális eszközzel. Az utastér TFT kijelzője 12.3”-as, ami megjeleníti a kulcs fontosságú információkat.

   

Az új fejlesztésű 3D grafikával mutatja meg a képernyőn a fontos információkat az Audi.  A SUV meghajtásáról egy 2.0 TFSI benzinmotor, és elektromos motorok gondoskodnak. A 2.0 TFSI benzinmotor 292 lóerőt (215 kW), és 380 Nm nyomaték leadására képes. A benzinmotor elektromos motorral közösen is tud működni, ami 40 kW teljesítmény, és 270 Nm nyomatékot tud leadni, és még tisztán elektromosan is tud menni a Crossover. A motorhoz egy 6 fokozatú e-S tronic automata váltót szerelnek, ami biztosítja, a gyors váltásokat. Az autóban még találhatók tároló Li-Ion akkumulátorok, amik az utastér méretéből alig vesznek fel, és 8 modulból állnak.

  

Az akkumulátorok energia kapacitása 8.8 kWh, ami elég 50 km megtételéhez tisztán elektromosan. Audi kínál a legkisebb hybrid SUV-jához konnektorhoz csatlakoztatható házi töltőt, aminek változtatható a csatlakozója, és a energia töltése kényelmesebb. A vezető 3 vezetési mód közül választhat, amik között megtalálható az EV mód (teljes elektromos hajtás, és a csúcssebesség 130 km/óra),  a Hybrid mód (leghatékonyabban dolgozik, a benzinmotor és a elektromos motor közösen), és a sport mód (a kocsi a legnagyobb teljesítményét továbbítja a kerekekre). A Crossover-t még a felszerelték elektro-mechanikus kormányzással.

2014. 01. 13., 11:52:14

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet