MENÜ

 

Audi  VW Up!

Audi kezelésbe vette, a VW Európában értékesített legkisebb modelljét, a VW Up!-ot, amit értékesítenek Seat Mii, és Skoda CitiGo néven is. A legújabb változat az Audi-é lesz, ami a prémium változata, a VW Up!-nak. Az új modell várható érkezése 2015 lesz. Az új kisautó, a belépő szintű modellje lesz, az Audi-nak, ami még az A1-es modell alatt foglal majd helyet.

  

A kocsit a VW Group New Small Family (NSF) platfromra, építik, mint a VW Up!-ot, a Skoda CitiGo-t, vagy a Seat Mii-t. A kisautó elhelyezkedése az Audi modellkínálatában, az A1-es alatt lesz, tehát várható modell neve az A0 lehet. A legújabb Audi kezdőára kb. 12-13 ezer €/ 3,5 – 3,8 mil. Ft, és alapfelszerelésében már tartalmazni fogja, a hi-tech fényszórókat, a LED hátsólámpákat, az Audi új trapéz hűtőrácsát, és a az alu. felniket. A kocsi utasterében igényes átalakítások történtek, mint beépített információs rendszer, a bőr kárpit, vagy a minőségi műanyagok, amik eredményezik a magasabb árat – VW Up! Kezdőára 8 185£.

    

A VW Up!, Audi verziója motorilag, sem lesz gyenge, ha minden igaz a 111 lóerős 1.0 literes TSI benzinmotort fogja megkapni, amit az Up! GT concept-be mutattak meg, ami valószínűleg sokkal jobb lesz, mint a jelenleg kapható 60 vagy 75 lóerő teljesítményű 1.0 literes motorok. A legkisebb Audi benzines meghajtás, mellett elérhető lesz a VW e-Up! elektromos meghajtásával, amin a látható változás a kipufogó hiánya lesz. A kocsiból ezeken kívül még, egy dízel-hybrid változat is készül, aminek hajtáslánca, az új XL1-es VW-től jön majd. Az új modellel, még jobban növelni szeretné Audi az eladásait.

Audi-s képek az Auto Express magazintól származnak!

2013. 11. 13., 18:20:15

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet