MENÜ

    

2015 Bentley Mulsanne Speed

Bentley elkészítette az új és még gyorsabb luxus sedan-ját a Mulsanne Speed-et. Az új modell 537 lóerős és 1 100 Nm nyomatékú benzinmotort kapott, ami a legendás Bentley motor tovább fejlesztett változata. A V8-as 6 ¾ literes Bentley motor az ultra luxus sedan-nak biztosítja a 0-100 km/órás gyorsulást, ami 4.9 másodpercig tart (0-60 mph: 4.8s). A kiemelkedő gyorsuláshoz 305 km/órás (190 mph) csúcssebesség jár.

   

A javuló teljesítmény mellett 13 %-val csökkent az új modell fogyasztása, aminek köszönhetően 80 km-vel (50 mérfölddel) növekedett a hatótávja. Az új Mulsanne hozza az alapvető brit luxust és a bemutatója csütörtökön lesz a Paris Motor Show-n október 2-án. A feljavított erőforrás maximális nyomatékát már 1 750-es fordulaton leadja, valamint a vezetési élményt fokozza az új S mode-val. Az új modell alacsonyabb fogyasztásába még besegít a hengerlekapcsoló rendszer, ami V8-ból 4 hengert lekapcsolhat a takarékosság végett.

    

A Mulsanne luxus sedan-t még sportosabbá tették az új sport felfüggesztés móddal, ami mellett comfort mód is választható. Az utóbbi mód a maximális kényelmet biztosítja hosszabb utakon. Az új csúcsváltozat még megkapta a sötét árnyalatú rozsdamentes acél mátrix hűtőrácsot, az új ütköző rácsokat és a szárny szellőzőket. A jellegzetes Mulsanne fényszórók is sötét árnyalatot kaptak. A csúcs modell elérhető lesz jobb és bal kormányos változatokban, valamint kap 21”-es felniket, dupla kipufogóvéget – az új átdolgozott hajtáslánchoz és Speed jelvényt az első sárvédőn. 

2014. 09. 21., 18:55:50

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet