MENÜ


2015 BMW X6

BMW bemutatta az új X6-os modelljét. A második generációs Sports Activity Coupe az X modell sorozat speciális változata. Az új design még sportosabb megjelenést ad az X6-nak, a praktikussága mellett. A megújult modell alapfelszerelése javult az elődhöz képest. Az új X6 olyan kiegészítőket kapott, mint a bi-xenon fényszórók, a 19”-es felnik, az automata csomagtér ajtó nyitás és zárás, valamint a 8 fokozatú Steptronic sport váltó a kormányra szerelt váltófülekkel és a vezetés támogató biztonsági csomagok.   

Az új generáció praktikusságát mutatja a 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléssor, ami az alap 580 literes csomagteret egészen 1 525 literig bővíti. Az új X6-os decembertől lesz elérhető, ami az új generációnál a takarékosabb erőforrásokat is jelenti. Az új generációs X6-osok átlagfogyasztása 9.7 – 6.0 l/100 km lesz és a CO2-kibocsátása 225 – 157 g/km. Az új modell megkapja a legújabb V8-as motort 450 lóerővel, ami az X6 xDrive 50i  jelzést viseli, de mellette még elérhető lesz a 258 lóerős soros 6 hengeres dízelmotorral is, ami az X6 xDrive 30d jelzést viseli. A dízel kedvelőknek még a 381 lóerős 3 turbófeltöltővel felszerelt dízelmotor is elérhető lesz.     

A legerősebb dízel változat a BMW X6 M50d lesz, ami az M csomagos változat. 2015 tavaszán még újabb változatok érkeznek a kínáltba, amik között megtalálható lesz az xDrive35i 306 lóerővel és az xDrive 40d 313 lóerős teljesítménnyel. Az új generáció sportos és kényelmes SUV, ami még praktikusságban sem utolsó. A kocsihoz elérhető a dinamikus adaptív felfüggesztés csomag (Dynamic adaptive suspension package), valamint még légrugós felfüggesztés is elérhető hozzá, ami tartalmazza a komfortos adaptív felfüggesztés csomagot is. Az adaptív M felfüggesztés alap felszerelés része az M50d változatnál.

A Professional Adaptive Suspension Package egyesíti a kényelmet és a dinamizmust. A 2015 X6 új adaptív LED fényszórókat, Comfort Access-t (tartalmazza a szabad kéz csomagtér ajtó nyitást és zárást) és a magas osztályú opciókat. A második generációs X6-os vezetési élményben és hosszú távú utazásokra is nagyon megfelelő lesz. A vezetés támogató rendszerek közül megkapja a szélvédőre kivetőt funkciót (BMW Head-Up display), a parkoló asszisztenst, stb.-t. Az intelligens segélyhívó funkció sem maradhatott ki belőle.

- Rick -

2014. 06. 06., 16:04:40

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet