MENÜ
     
 

2015 Chevrolet Camaro Special Edition – SEMA

Chevrolet egy újabb Camaro változatot készül bemutatni, a SEMA Show-n ahol megmondják a speciális kiadású változat milyen felszerelés nevet fog kapni. Az új modell csak 2015 első negyedében érkezik meg a kereskedésekbe, az exkluzív Emerald Green Metalic fényezésben. Chevrolet minden tavasszal készít speciális változatot modelljeiből, de ez az első alkalom, hogy Camaro rajongókat is bevonták a név választásba.

 
 

 2014 Chevrolet Camaro SS Special Ed. - SEMA  

2014 Chevrolet Camaro SS Special Edition - SEMA -

 
  A special-edition Camaro elérhető lesz Coupe és Convertible változatokban, a 2SS felszereléssel. A kocsi Emerald Green Metalic zöld fényezést kapott. A speciális kiadású modell felszerelése tartalmazza az RS megjelenés csomagot – új fényszórókkal, LED-ekkel, hátsólámpákkal, RS hűtőráccsal, és a karosszéria színű díszlécekkel és antennával. A felszerelése még tartalmazza a Chrome Dusk 21”-es felniket is, valamint az SS motorháztető légnyílást, a ZL1 hátsó légterelőt, és a Cyber Grey rally verseny vonalakat.  
 

   

2014 Chevrolet Camaro SS - SEMA -

 
 

Mindegyik modell fekete utasteret kap Graphite Silver ajtó elemekkel, és a műszerfal betétekkel. Az opciós listáról elérhető lesz a napfénytető, a dual-mode kipufogó (kivéve export modellek), a navigációs rádió, és a Chevrolet Performance váltó. A meghajtásáról egy 6.2 literes V8-as motor gondoskodik 426 lóerővel és 569 Nm-es nyomatékkal. Az alapfelszerelés 6-fokozatú kézi váltót tartalmaz, de elérhető 6-fokozatú automata váltóval is, amivel csak 400 lóerő és 556 Nm nyomaték leadására képes. 

- Kartos Patrik -

2014. 10. 03., 09:38:08

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

 

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet