MENÜ
   
 

2015 Chevrolet Tahoe és Suburban nagy kereslettel

A teljesen új 2015 Chevrolet Tahoe és Suburban ismét a szegmens vezető helyét foglalta el, a magas keresletével. Chevrolet 1935-ben létrehozta a SUV kategóriát a Suburban-vel. „Chevrolet teljesen új Suburban és Tahoe modelljei kínálnak jobb minőséget, fejlett technikai megoldásokat, és fokozott üzemanyag takarékosságot.”- mondta Karl Brauer.

 
 

2015 Chevrolet Tahoe & Suburban  

2015 Chevrolet Tahoe & Suburban

 
  A Tahoe és Suburban kiskereskedelme áprilisban több, mint a duplájára emelkedett. A megújult SUV utastere figyelmet kapott, ami csendességet és a biztonsági felszerelést jelenti. A biztonsági rendszerei tartalmazzák az ütközésre figyelmeztetést, és a sávelhagyásra figyelmeztetést is. Áprilisban az eladott Tahoe modellek 50 %-át LTZ felszereléssel választották, miközben a Suburban-ek 65 %-át adták el LTZ felszereléssel. Az LTZ felszerelésű modellek, olyan korszerű kiegészítőket kapnak, mint a LED nappali fényes fényszórók, és a 3. generációs Magnetic Ride futómű.  
 

  

2015 Chevrolet Tahoe & Suburban - int -

 
 

Az új modellek más technológiai megoldásokat és funkciókat is kapott, mint a ledönthető második és harmadik üléssor - elektromos ledöntéssel; az elérhető 8 col méretű színes érintőképernyő, amihez tartozik a következő generációs MyLink rendszer; valamint még tartalmazza a 6 USB csatlakozót, és a 6 csatlakozót; a Suburban ezeken kívül még elérhető kettős képernyős szórakoztató rendszerrel a hátsó üléssorokban, amihez Blu-ray DVD lejátszó is tartozik; és a kulcsnélküli nyitás/ indítás is jár hozzá.

 - Kartos Patrik -

2014. 05. 09., 09:37:48

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet