MENÜ

 

2015 Citroën Berlingo

Citroën felfrissített a sikeres Berlingo kínálatát, ami 1996 óta 2.9 millió eladott darabbal büszkélkedhet. A Berlingo erős személyisége, tágas, sokoldalú és funkcionális utastere ideális társsá teszi a mindennapokba. A Multispace családoknak készült, az LCV változat pedig az üzleti ügyfeleknek. A Berlingo már többször megújult, az új modell újabb funkciókat és design-t, erőt és kényelmet, egyszerűséget és technológiát kapott.  A bemutatója a híres Genfi autókiállításon lesz márciusban (2015).

    

Az új Berlingo fenntartja a moduláris design-t, a helyet, a kényelmet és a felszereléseket. Modern kifejező design-t kapott az orra, ami erősebb és agresszívebb új ütközőt kapott, módosított LED nappali fény elhelyezéssel és új hűtőráccsal. Az új modell elérhető lesz két új fényezéssel is, amik az Acier Grey és Moka Brown neveket viselik. A megújult modell a megszokott kényelmet biztosítja az utasoknak, amit a Multispace verziónál fokoz a Modutop, az előrehaladott kényelemes ülésekkel és felfüggesztéssel, független hátsó ülésekkel és a nyitható hátsó ablakkal. Az LCV verzió Extenso utasteret és a három moduláris első üléseket kapta meg.

   

Az utastér kapott két új választható kárpitot, ami a QUAD és LIBERIA szöveteket jelenti, valamint újra tervezték a környezetét. A 2015-ös modell intelligens technológiája könnyebb használatot biztosít az új 7”-os touchdrive felülettel, ami biztosítja a média és navigáció funkciókat. A Mirror Screen funkció elérhető lesz novembertől az új modellbe, valamint okostelefon tartalmat is megtud jeleníteni, amikor a telefonnal folyamatos kapcsolatban van. A vezető támogató rendszerek közül megkapta az Active City Brake-t, mellette a tolatókamerát és az első fék szenzorokat is megkapta. Az intelligens technológiák hatékonyak a fokozott vezethetőséggel és az alacsonyabb fogyasztással, valamint kibocsátással. Az új Citroën Berlingo Multispace 4.1 l/100 km-es átlagfogyasztást és 109 g/km-es CO2-kibocsátást biztosít a BlueHDI 100 S&S BVM motorral. Az LCV verzió CO2-kibocsátása 106g/km lesz a BlueHDI 100 S&S ETG6 motorral.

2015. 02. 23., 13:52:28

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet