MENÜ
     
 

2015 Citroën DS3 Ines de la Fressange Paris Concept

A Citroën DS tervezői kezelésbe vették a jelenlegi felfrissült DS3 modell családot, és az Ines de la Fressange Paris-val közösen elkészítették az új változatot. Az új változat elkészült a hatch és cabrio változatban is. Mindkét concept modell erős stílussal rendelkezik, ami mellett elegáns, feltűnő, modern, és független megjelenéssel rendelkeznek.

 
 

2015 Citroen DS3 Special Edition  

2015 Citroën DS3 Special Edition

 
  A bemutatóját a Paris Motor Show-n tartották, ami október 4-étől kerül megrendezésre. A két egyedülálló modell egyedi fényezést és utastér kárpitot kapott. A DS3 Cabrio kontrasztos matt Infinite Blue tetőt kapott. Mindkét verzió 17”-es Aphrodite felniket kap, amik még egyedibbé teszik a különleges modelleket.  
 

2015 DS3 Special Edition - int -

 
 

Az új modellek szintén megkapták a frissítésnél újratervezett nappali fényes új fényszórókat, de Ines Red kiegészítéseket is kaptak, mint pl. a külső visszapillantó házak. Az új speciális változaton még elhelyezték az „Ines de la Fressange Paris” feliratot a műszerfalon és a B-oszlopon egyaránt. A külső megjelenését még feldobták a piros, fehér és kék színek váltakozásával végigfutó vonallal a hátsó ablakok alatt. 

 - Kartos Patrik -

2014. 10. 05., 20:48:04

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet