MENÜ
   
 

2015 Citroën Jumper

A Fiat Ducato mellett a Citroën Jumper is megkapta a frissítést. Citroën egyik legsikeresebb modelljétől az indítás óta közel 800 000 db-ot adtak el. Az egyik legszélesebb kínálattal rendelkező gyártó a könnyű haszongépjárművek kategóriájában. A megújult modell szinte azonos külső megjelenést kapott, mint a Fiat Ducato mivel szintén közös tervezést kaptak. A Francia haszongépjármű szintén a robusztus modern design-t kapta meg.

 
 

  

2015 Citroën Jumper & a méret változatok

 
  A külső megjelenése még tartalmazza az új LED nappali fényes fényszórókat és a hátsó lámpákat, valamint az éles stílusú motorháztetőt és ütközőt. A megújult modell osztályvezető kényelmet kínál, az utasainak. Az üléseket optimalizálták, és állítható gerinctámaszt, kartámaszokat kapott, valamint változtatható csillapítással rendelkezik. A kényelmet még fokozza a Connecting Box, ami tartalmazza a Bluetooth kihangosítót, és az USB csatlakozót, valamint első a kategóriájában az 5 col méretű színes képernyővel, ami elérhető a Fiat Ducato-hoz is.  
 

  

2015 Citroën Jumper - int -

 
 

A képernyő megjeleníti a navigáció képét, és a tolató kamera képét is. A biztonsági felszerelése között megtalálható az intelligens kipörgésgátló, a lejtmenet vezérlő, a programozható sebesség korlátozás/tempomat, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, és a gumiabroncs nyomás visszajelző funkció. A biztonságosabb, sportosabb Jumper még takarékosabb is lett. Az e-HDI 130 és e-HDI 150 modellek, már alapfeszerelésnél megkapják a Start&Stop rendszert. A Citroën Jumper szinte mindegyik szakembernek kínál megfelelő változatot, a furgontól a személyszállító változatig. 

 - Kartos Patrik -

2014. 04. 28., 18:49:27

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet