MENÜ

  

2015 DMC G-Class

DMC Luxury tuning cég eddig csak az olasz sportkocsik és a brit luxus autógyártók modelljeit vette kezelésbe. Az új modell viszont már egy Német gyártótól származik, ami nem más, mint a Mercedes G-osztály. A G-osztályt már kezelésbe vették a DMC tervezői, mérnökei és már képeket is nyilvánosságra hoztak róla. Az új tuning alap a G500-as és G63 AMG Mercedes-ek. Az új tuning modell a DMC G „EXTREM” lesz, ami egy exkluzív brutális terepjárót ad az ügyfeleknek.

   

A DMC új karosszéria elemeket készített a legendás terepjáróhoz, ami még mindig az eredeti design-val készül. A terepjáró hátsó tetőlégterelőt, plusz aero szárnyat kapott. A tuning modell agresszívebb megjelenést kapott, valamint légnyílást a motorháztetőn. A befejezés tartalmazza a kovácsolt alu. felniket 23” – 25” közötti méretekben. A méretes felnikre Pirelli P-Zero gumiabroncsokat szerelnek, amiknek kezdőmérete 305/30 R23.

       

A sportos megjelenéshez nagyobb teljesítmény is tartozik, mint a korábbi DMC tuning modellekhez. A motor kapott új dugattyúkat, hajtókarokat, csapágyakat és főtengelyt. A felhangolás tartalmazza az új kipufogórendszert is, ami szintén hozzájárult a teljesítmény növeléshez. A tuningolt terepjáró teljesítménye 700 lóerő lett, amit 385 lóerőről húztak fel. A tuning cég kedvenc anyagai közé tartozik a szénszál, és a ritka finom bőr kárpit.

2014. 09. 13., 20:36:26

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet