MENÜ
   
 

2015 Range Rover Evoque SW1 Special Edition

Land Rover ünnepli a legjobb Brit modelljét az új opciókkal és technológiákkal, amit megkapott a Range Rover Evoque speciális változata. Az SW1 Special Edition azonnal felismerhető design-t kapott, ami tartalmazza a Brit zászlót a piros, fehér, és kék színekkel. A Range Rover Evoque-ot tervezték és fejlesztették a Land Rover’s Design and Engineering központban Gaydon-ban, Warwickshire.

 
 

 

2015 Evoque SW1

 
  A sikeres Range Rover Evoque a gyártás indítása óta, ami 2011-ben kezdődött meg már 161 nemzetközi díjat bezsebelt. A sikeres Range Rover-ből több, mint 340 000-et adtak el eddig világszerte. Az SW1 Special Edition változat külső és belső megjelenése össze van hangolva. Alapja a jelenlegi Dynamic karosszéria stílus, ami elérhető Firenze Red (piros), Fuji White (fehér), Loire Blue (kék), Santorini Black (fekete), és Corris Grey (szürke) fényezésekkel, amikhez kontrasztos Fuji White (fehér) tető és fényes fehér 20”-as felnik tartoznak. A zászlót megkapta a hátsó légterelő és a külső visszapillantó tükrök is.  
 

  

2015 Range Rover Evoque SW1 részletek

 
 

Az utastere Taurus Ebony  bőr kárpitot kapott, ajtó betéteket és a kartámaszt. Az utasterében szintén az automata váltó forgó kapcsolóját találjuk, amihez a 9-fokozatú ZF automata váltó tartozik. Az automata váltóhoz még tartozik a kormányváltó, de kézi váltóval is elérhető lesz, ami szintén kapott speciális változathoz illő váltósapkát. A felszerelése még tartalmazza a Head-Up Display-t is, ami segít a vezetőnek fontos információkat közvetíteni anélkül, hogy a vezető levenné szemét az útról. A HUD rendszer a vezetőt informálja a haladási sebességről, a jelenlegi sebességfokozatról, a navigáció információiról, a közlekedési táblákról, és a tempomat beállított sebességéről, stb.

- Kartos Patrik - 

2014. 11. 14., 12:28:29

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet