MENÜ

 

2015 Fiat Dobló

Fiat bevezette az új Dobló modelljét, amit az „Active Family Space” igényekhez terveztek a modern, dinamikus családoknak. Az új modell ideális a hét minden napjára munkához és szabadidőhöz is. Az új Dobló már a 4. generációs, amivel már átlépték az 1 400 000 db-os eladást az első generáció megjelenése óta 2000-től. A 2000-ben megjelent első generációt követte 2005-ben a következő és utána 2010-ben a harmadik generáció. Az új modell nyerő design-t kapott, amit a tervezők ügyesen kidolgozták az új mobilitással, kényelemmel és eco barát igényeknek megfelelően.

   

Az új Dobló-t teljesen újra tervezték belül és kívül az expressz dinamizmusságon és személyiségen keresztül több jellegzetes formával és stílussal. Az innovatív felhasználóbarát tartalom hozzáteszi a technológia csomagot. A legérdekesebb az Uconnect multimédiás rendszer, amihez egy 5 col méretű színes érintőképernyőt is adnak, amihez opciósan elérhető a navigációs rendszer és a digitális rádió (DAB) is. Az új modell tökéletes az utazásokhoz és a szabadidő aktivitásokhoz, ami elérhető 7 személyes változatban is. Az új Dobló már a Bi-link felfüggesztést használja, ami a legjobb kezelhetőséget biztosítja a kategóriájában.

 

Az új modell alap felszerelésnél tartalmazza az első légzsákokat, az ESP rendszert és a Hill Holder funkciót is. A 2015-ös Dobló elérhető lesz 7 motor változattal 90 – 135 lóerő közötti teljesítményekkel, valamint ezek között megtalálható a benzin, dízel és metán hajtású motorok is. Az új modell három felszerelés szinttel lesz választható, amik között megtalálható a Pop, Easy és Lounge szint. Az ügyfelek még választhatnak két tetőmagasság, két különböző tengelytáv hossz, 11 karosszéria fényezés (az új Colosseo Grey színt is tartalmazza) és 5 utastér közül, valamint 5 vagy 7 személyes változatot is lehet választani, az utóbbi opciós listáról választható. Az új Dobló teljes körű szolgáltatásokkal és tartozékokkal készült a Mopar együtt működésével. Az előző generációkhoz hasonlóan az új Dobló is Törökországban készül a Tofas Bursa-i üzemében. 

2015. 02. 12., 11:48:36

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet