MENÜ

 

2015 Fiat Ducato

Fiat bemutatja az új Fiat Ducato-t, ami még sportosabb stílus világot kapott. A Fiat Ducato jelenleg 33 éve van piacon ez idő alatt már az amerikai piacon is megjelent, mint Dodge RAM Promaster. A Ducato története alatt Alfa Romeo, Citroen, Peugeot, Talbot, Zastava, és RAM márkaneveken láthattuk. A Fiat egyik legsikeresebb modelljének számít a Ducato már, ami a jelenlegi generációval adott nagy feladatot a rivális márkáknak. A Fiat Ducato, már egy ideje közös tervezéssel készül a Fiat Jumper-vel, és Peugeot Boxer-vel ami feltűnő is.

 

Az új haszongépjármű új korszerű „car design”-t kapott, ami közvetíti az erős dinamizmusát, a biztonságát, a minőségét, és a robusztusságát. Az új modellhez két különböző hűtőrács, világos vagy sötét fényszórókkal választhatjuk. A Ducato még kapott védőlemezt, új 16”-os felniket, új LED fényszórókat, és még mindig 3 részes az első ütköző az alacsonyabb javítási költségek érdekében. Az utastere 3 változatban elérhető, a Classic, Tecno, és Lounge. Az utastere új üléseket kapott, valamint új pohártartókat a középkonzolba építve, és javították a kényelmi szintjét is. A Fiat megújult furgonja már kapott multifunkciós tartót is, az okostelefonokra, tablet-ekre, és hagyományos papírra.

 

A meghajtásáról takarékosabb motorok gondoskodnak, aminek a legtakarékosabb motorjával mindössze 5,8 l/100 km a fogyasztása, és CO2-kibocsátása 158 g/km. A motorválaszték tartalmazza a 2.0 MultiJet 115 lóerős és 280 Nm nyomatékú motort (5 fokozatú váltóval), a 2.3 MultiJet motort 130 lóerővel és 320 Nm nyomatékkal (6 fokozatú váltóval), és a legerősebb 3.0 MultiJet motort a 180 lóerejével és a 400 Nm-es nyomatékával (6 fokozatú váltóval). A Comfort Matic váltó elérhető lesz mindegyik motor változathoz, a 2.0 literes motor kivételével. Az új Ducato megkapta z új technológiai megoldásokat is, és már 4.4 tonna feletti  a legnagyobb változat belőle. A vezetés támogató rendszerek sem maradhattak el, mint az ESC ( Electronic Stability Control – elektronikus menetstabilizáló), ami már alapfelszerelés része. Az új modellhez még elérhető, felborulás megelőző rendszer, visszagurulás-gátlóval, kipörgésgátló (ASR), és vészfékasszisztens (EBA). A megújult Fiat sokkal jobb manőverezhetőséget biztosít, a Servotronic felajánlott a 2.3 és 3.0 MultiJet motorokhoz. Az 5”-os színes érintő képernyő sem maradhat már ki az új generációból, amihez tartozik a Bluetooth csatlakozás is. 

2014. 04. 26., 12:43:53

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet