MENÜ
     
 

2015 Ford Focus ST

Ford is készült a Goodwood Festival of Speed-re a többi márkához hasonlóan, de a Ford a legújabb modelljét mutatta be. Az új modell a felfrissült Focus ST, amit a rendezvényen mutattak be. A megújult Focus ST továbbra is megkapja a hothatch DNS-t. Az első Focus ST-t 2002-ben mutatták be, és azóta több, mint 140 000 db készült belőle. A Focus ST forgalmazása világszerte 40 országban történik.

 
 

 

2015 Ford Focus ST a megújult külsővel

 
  A megújulás tartalmazza az újratervezett sportosabb első- és hátsó ütközőt, a HID fényszórókat (ST2 és ST3 felszerelés szinteknél), a LED fényeket, a 18”-as Rado Gray felniket, új külső színt. A frissítések között még megtalálható az újratervezett műszerfal, az új középkonzol (több tároló rekesszel), új lapos fenekű kormánykerék, és a tolató kamera. A meghajtásáról egy 2.0 literes EcoBoost motor gondoskodik, két független változó vezérműtengellyel, és a nagynyomású közvetlen befecskendezéssel.  
 

 

2015 Ford Focus ST - int -

 
 

Az EcoBoost motor 252 lóerős és 270 lb-ft (366 Nm) nyomaték leadására képes. A nagy teljesítményű motorhoz 6 fokozatú kézi váltót szerelnek. A frissítéssel sportosabb és agresszívebb stílust kapott. A design frissítés tartalmazza a vékonyabb fényszórókat és a szögletes ködfényszórókat is. Az újratervezett utastere sokkal letisztultabb lett. Az ST jelet kívül és belül is elhelyezték, valamint króm váltósapkát és fém sport pedálokat is kapott. Utasterét még feldobták Ford és Recaro közösen készített sport üléseivel. 

 - Kartos Patrik -

2014. 06. 28., 18:07:39

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet