MENÜ
   

 

2015 GMC Sierra All Terrain HD

GMC egy új Sierra változatot dob piacra Sierra All Terrain HD névvel. Az új modell az exkluzív design-t egyesíti a sokoldalú 4WD hajtással. Az új Sierra All Terrain HD elérhető lesz 2500HD és 3500HD változatokban, valamint lehet választani a double cab és crew cab karosszéria változatok közül, ezen kívül még SLE, és SLT felszerelések közül választhatnak az ügyfelek. Az új modell tartalmazza a Z71 Off Road csomagot, a lejtmenet vezérlőt, és a védőlemezeket.

 
 

 

2015 GMC Sierra All Terrain HD

 
  A Sierra HD alap motorja a 6.0 literes benzinmotor, de ezen kívül választhatjuk még a Duramax turbó dízelmotort is. Az All Terrain exkluzív változat felszerelése tartalmazza a króm hűtőrácsot, az alváz védelmet, és az egyedi 18”-as 6-küllős felniket, amik szintén krómozottak. Az új Sierra All Terrain változatokhoz még elérhető lesz a 20”-as króm felni szett is, amik a 2500HD és 3500HD változatokhoz lesz választható.  
 

  

2015 Sierra-n elhelyezett ALL TERRAIN HD jelölések

 
 

A külső megjelenése tartalmazza a fénykibocsátó diódás fényszórókat, a karosszéria színére fújt ütközőket (króm ütközők is elérhetők). Az utasterében még elhelyezték az ALL TERRAIN logo-t is. Az alapfelszerelését még kiegészítették a tolatókamerával is. A Sierra All Terrain HD a legújabb biztonsági rendszereket is megkapja, mint a sávelhagyásra figyelmeztetést is. 

- Kartos Patrik - 

2014. 05. 22., 19:35:59

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet