MENÜ
   
 

2015 GMC Yukon XL

GMC bemutatta a teljesen új 2015-ös Yukon XL-t, a Kanadai 2014 Calgary International Auto&Truck Show-n. A teljesen új modell nagyobb, erősebb, és takarékosabb lett. A raktér kihasználása hátsó két ülés sor ledöntésével variálható, és az alacsonyabb fogyasztása köszönhető az EcoTec3 motoroknak. Az új Yukon XL a kategóriája legtakarékosabb V8-as modellje, és még a legújabb biztonsági technológiákat is megkapta. Az megújult modell 2. és 3. üléssora ledönthető, valamint könnyebb lett a beszállás, az 50 mm-es lábtér növelésnek köszönhetően a 2. üléssorban.

 
 

2015 GMC Yukon XL Denali

 
  A Yukon XL elérhető lesz elektromos csomagtér ajtóval, valamint alapfelszereléshez jár a 8 col méretű érintő képernyő, rádióval, IntelliLink-vel, és elérhető navigációval is. A kocsi felszereléséhez még elérhető a head-up kijelző (szélvédőre vetíti a fontos adatokat – Denali modellekhez széria tartozék). Az utastér extrái között még megtalálhatók lesznek USB csatlakozók, SD kártya olvasó, és a 110 voltos csatlakozó, valamint a felszerelés tartalmazza a kulcsnélküli nyitást és indítást.  
 

  

2015 GMC Yukon XL óriási utastere és csomagtere

 
  A 2015-ös Yukon XL meghajtásáról új EcoTec3 motorok gondoskodnak. A Yukon és Yukon XL modellekhez az alap motor, a kisebb 5.3 literes V8-as. A 6.2 literes motor csak a Denali modelleknél alapmotor, ami a kategóriája legerősebb és legnyomatékosabb motorja.   
 

   

2015 GMC Yukon XL Denali részletek

 
 

Az új EcoTec3 motorok a legkorszerűbb technológiákkal is fel van szerelve, amik tartalmazzák a közvetlen befecskendezést, a henger lekapcsolást, a folyamatosan változó szelep vezérlést, és a fejlett égési rendszert, amiknek köszönhetően a legerősebb, legnyomatékosabb, és legtakarékosabb lehet. Az új égési rendszer lehetővé teszi, a nagyobb sűrítési arányt. A henger lekapcsolás pedig 4-hengeres módot is lehetővé teszi, ami segít alacsonyan tartani a fogyasztást. Mindkét motorhoz Hydra-Matic 6L80 6-fokozatú automata váltót szerelnek.

- Kartos Patrik - 

2014. 03. 13., 10:19:12

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet