MENÜ
     
 

2015 Honda Civic TypeR – Paris

Honda Párizsban mutatta be Civic TypeR-jének legújabb tanulmány változatát, ami a legközelebb áll a széria gyártású változathoz. A teljesen új hot hatch Európai bemutatója esedékes a következő évben. Az új Civic TypeR meghajtásáról egy 2.0 literes i-VTEC motor fog gondoskodni, ami a Honda’s Earth Dreams Technology szériához tartozik. Az új erőforrás 280 lóerő feletti teljesítménnyel rendelkezik majd, ami az elődökkel szemben egyedülálló teljesítménnyel rendelkezik, amik között megtalálható az előd Civic TypeR-ek, az Integra, az Accord, és NSX - TypeR változatai is.

 
 

 

2015 Honda Civic TypeR

 
  A nagyteljesítmény ellenére megfelel az Euro6 kibocsátási értékeknek is. Az elődök szívó motorja helyett az új TypeR már turbófeltöltős erőforrást kap. Az új modell kapott még egy új +R gombot is, ami aktiválja a +R módot. A +R mód bekapcsolása fokozza a vezetési élményt, amitől agresszívebb lesz a Civic, valamint a kormány reakció élesebb, és az adaptív lengéscsillapítók keményebbek. Az érdekessége az új Honda Civic TypeR-nek az, hogy az új nagy teljesítményű modelljének teljesítménye, és nyomatéka az első kerekeken keresztül jut az útra.  
 

Az új Civic TypeR a látványos méretes hátsó légterelővel

 
 

Az új felfüggesztése automatikusan igazodik az út felülethez egy pillanat alatt, aminek köszönhetően kényelmes utazást biztosít a kemény sportkocsi létére. Az új Civic TypeR az elődökhöz hasonlóan még mindig a 6-fokozatú kézi váltóval lesz elérhető. A fejlesztő csapat választotta, hogy a vezetési élmény a lehető legjobb legyen az új TypeR-ben. A teljesen új Civic TypeR fejlesztett, és tervezett az Európai vezetés íze szerint. Az új modell szintén a Honda korszerű Swindon-i üzemében készítik majd. Az új modell várható érkezése 2015-ben lesz. A gyártásra érett változat előtt még frissebb tanulmány változatot mutattak be, de ha megérkezik várhatóan a Subaru Impreza WRX Sti, és Mitsubishi Lancer Evo teljesítményével vetekedik majd. 

- Kartos Patrik - 

2014. 11. 02., 16:44:28

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet