MENÜ
      

 

 

 

 

2015 Honda Fit és Acura TLX Prototype

Ma az American Honda Motor Co., Inc, megerősítette, hogy a teljesen új 2015 Honda Fit-et (Jazz), és a 2015 Acura TLX Prototípust a North American International Auto Show-n (NAIAS – Detroit-i autókiállítás) mutatják majd be, januárban „2014”.

 
 
A jelnlegi Jazz/Fit modellt lasasn lecserélik, az új generációs modellt már Japánban értékesítik 1 265 000 JPY-es (kb. 8 900€/ 2,7 mil. Ft) kezdőárral. Az új modell praktikusabb csomagtérrel, és új stílussal érkezik. A harmadik generációs Fit/Jazz átlagfogyasztása, és teljesítménye is javult, és az új platformra épül.  
    

Az új modell várhatóan elnyeri majd, a legmagasabb biztonsági osztályzatot. A Fit/Jazz fogyasztása a japán adatok szerint, átszámolva: a Hybrid 2,7 l/100 km, az 1.3 i-VTEC 5.0 l/100km, és az 1.5 i-VTEC 5.3 liter/ 100km. Az Európába érkező 3. generációs Jazz-ek várhatóan dízelmotorral is elérhetők lesznek, ami lehet  a teljesen új 1.6 i-DTEC dízelmotor is. Az új Jazz-ből, már egy tuning változat is készült, a Mugen tuningcég által, ami karosszéria készletet, és teljesítmény növelő alkatrészeket is készített a kocsihoz

2015 Acura TLX Prototype

A Honda Amerikai piacos prémium márkájának egy újabb prototípusát is, bemutatják a 2015 Honda Jazz mellett, Detroit-ban. Az új modell, a jelenlegi TL-t váltja majd le, és a várható érkezése 2014 második felében lesz.

 
 
TSX modell értékesítését viszont befejezik 2014-ben, és így három sedan-t fog tartalmazni a modell kínálat – a belépő luxus ILX, a közepes méretű TLX sport sedan, és a zászlóshajó RLX teljesítmény sedan. A teljesen új modell stílusosabb, takarékosabb sport sedan lesz. A modell új fejlesztésű hajtásláncot kapott, dinamikusabb teljesítménnyel.  
    

Az új Acura TLX nagy teljesítményű és takarékos közvetlen befecskendezéses motorral lesz elérhető. A kocsi még választható lesz két- ill. négykerék meghajtással. Az új modell stílusa keveréke az eleganciának és az erőnek. A Honda sajtókonferenciája január 13-án, és az Acura sajtókonferenciája január 14-én lesz.

- Kartos Patrik -

2013. 12. 19., 19:11:49

 
   

     

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet