MENÜ
   
 

2015 Hyundai Sonata „i40” magas biztonsággal

A megújult Sonata „i40” már az IIHS töréstesztjén is átment, a legmagasabb értékeléssel. A 2015 Sonata megkapta a 2014 TOP SAFETY PICK+-t is. Az elérhető számos aktív biztonsági funkcióknak köszönhetően, mint az ütközés megelőzés figyelmeztetése, a holttér figyelő, a sáv elhagyásra figyelmeztető rendszer, vagy a hátsó parkoló szenzorok.

 
 

 

2015 Hyundai Sonata & az IIHS törésteszt videó

 
  A 2015 Sonata új szintet ért el biztonság terén, és mellette finomítottak a MidSize kategóriás sedan-on. A Sonata most csatlakozott csak az IIHS töréstesztekhez, amin a 2015 Genesis magas értékelést megszerezve sikeres eredményt ért el. Az új biztonsági rendszerek segítik elkerülni a leggyakoribb baleseteket, ill. csökkentik az ütközés erejét ha már nem lehet elkerülni. IIHS értékelése tartalmazta a mérsékelt étfedésű frontális ütközést, a kis átfedésű frontális ütközést, az oldal ütközést, és a borításos vizsgálatot, valamint értékelték az ülés és fej elleni védelmet a ráffutásos ütközésnél.  
 

 

Reklám

 
 

Az IIHS az értékelésében még figyelembe vette az elérhető frontális ütközés megelőző rendszert, aminek célje megelőzni az ütközést. A Sonata biztonsági felszerelései között megtalálható az elektronikus menetstabilizáló, a jármű stabilitás kezelő rendszer, a kipörgésgátló, az ABS, és a TPMS – abroncsnyomás figyelő ellenőrző rendszer is. 

- Kartos Patrik - 

2014. 07. 22., 10:22:40

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet