MENÜ
   
 

2015 Hyundai Sonata (i40)

Hyundai adott egy kis ízelítőt a megújult Sonata-ról, amit Európában i40 néven forgalmaznak. Az új modell bemutatója először Koreában lesz, még ebben a hónapban. Az új modellről két vázlatkép, és néhány információ jelent meg. A képen láthatóan stílusos, elegáns sportos sedan lesz. A frissítéssel sokkal stílusosabb lett, a méretes fényszórókkal ellátott jelenlegi változatnál. Az új modell már a 4 pengés hűtőrácsot, új külső visszapillantókat, visszafogottabb törésvonalakat, új felniket, és az új tervezésű első ütközőt kapta meg, a kis légterelő kialakítással. 

 
 

2015 Hyundai Sonata  - sketch -

 
 

Az előbb említett újítások láthatók a megújult Sonata sedan-on, az első vázlat képeken. Az utastérben még hasonló formájú maradt a kormánykerék, de a középkonzol nem hajlik már fel teljesen a műszerfal tetejéig, és a végig futó betét is eltűnt, helyette élesebb törés vonalakat kapott a műszerfal, valamint a bele illő szűkülő betéteket. Az utastér elrendezése láthatóan a nagyobb prémium sedan-okhoz hasonlít már a szögletesebb kialakítással, és a szépen körbekeretezett méretes képernyővel. Az utastér sötétebb színei inkább sportosabb irányba terelik az új modellt, mint a jelenlegi modell világos utastere, az ezüst betétekkel és gombokkal. 

 
 

2015 Hyundai Sonata - int - sketch -

 
 

Teljes összkép az új modellről csak a kiállítás után lesz. A Koreai bemutató után, áprilisban a New York-i autókiállításon is bemutatják. Az új modellre 5 év vagy 96 560 km-es (60 000 mérföld) garancia lesz, amihez még tartozik a 10 év vagy 160 934 km-es (100 000 mérföld) hajtáslánc garancia is. A várható értékesítése még nem ismert Európai piacon, de a vázlat képek szerint növelni fogja a vevőkört. A tesztelése után lesz majd csak igazi összkép a megújult i40-esről. Az új modellből már várhatóan a Hybrid változat is kapható lesz Európában.

- Kartos Patrik - 

2014. 03. 08., 10:19:57

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet