MENÜ
   
 

2015 Jaguar C-X17

Jaguar korábban már bemutatta az új SUV-jának tanulmány változatát, a C-X17 4x4 concept-et Frankfurtban. A kocsi gyártásra érett változatát is hamarosan bemutatják. A kocsiról újabb információkat hoztak nyilvánosságra, és képeket korábban ezen a héten. Az új modell érétkesítésének kezdete információk szerint csak 2016-ban kezdődik meg. Az SUV hossza 4 718 mm, a szélessége 1 959 mm, és a magassága 1 649 mm lesz. 

 
 

  

2015 Jaguar C-X17

 
 

Az új modell riválisa az Audi Q5, és a BMW X3 lesz. Az új modell is megkapja az egyrészes hűtőrácsot, és a vékony fényszórókat, amik először a jelenlegi XJ-n jelentek meg. Az új F-Type formavilága is megjelenik a kocsin, és a legfeltűnőbb részlet az F-Type-tól a vízszintes hátsó lámpák, a dupla kipufogó vég, a tető légterelő, és a 23”-as alu. felnik. A kocsi extrája, a plusz két ülés a csomagtér padlójába rejtve. A kocsi felszerelése még tartalmazza a érintőképernyőt a középkonzolon.

 
 

 

2015 Jaguar C-X17 - int -

 
  A jó hangzásról pedig a JLR, és a Meridian közösen fejlesztett audio rendszere gondoskodik, ami 28 hangszórót tartalmaz, és az A és B oszlopokban is  helyet kaptak, így jobb hangzást biztosítva. Az új modell erőforrásai tartalmazzák, az új 4-hengeres turbófeltöltős benzin és dízel motorokat. A szuper hatékony dízelmotoroknak köszönhetően a CO2-kibocsátása kevesebb, mint 100 g/km.  
 

  

Jaguar C-X17 hátsó üléssora

 
 

A kocsiból a takarékos változaton kívül még egy erős sport változat is készülni fog, ami az F-Type-ból ismerős kompresszoros V6-os benzinmotort kapja majd meg, és 300 km/óra feletti csúcssebességre lesz képes. A C-X17 összkerék-meghajtással lesz elérhető, de lehetséges, hogy hátsókerék meghajtással is választható lesz. A Jaguar SUV áráról még nincsenek információk.

 - Kartos Patrik -

2014. 01. 17., 12:30:26

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet