MENÜ
   
 

2015 Jaguar XE

Jaguar néhány információt adott az új XE modelljéről. Az új modell a közepes méretű Sedan-ok kategóriájában fog jeleskedni. Az új modell meghajtásáról csak 4-hengeres motorok fognak gondoskodni, a jelenlegi információk szerint. Az új modell a legmodernebb technikával készített motorokat kapja meg, amik erősek és takarékosak lesznek. Az alváza alumínium, mint a C-X17 concept-nek amit már korábban bemutattak.

 
 

Új Jaguar XE sportos orra

 
  A kocsiról csak 6 képet hoztak nyilvánosságra, amiről 1-2 mutatja, hogy is fog kinézni az új Jaguar, de ezek is csak részleteket. A meghajtásáról van a legtöbb információ miszerint, az új modell a legrugalmasabb újfejlesztésű motorokat kapja meg, amik erősek és takarékosak lesznek. A motorok között megtalálható lesz, a 300 km/óra feletti csúcssebességet elérő változat, és a legalacsonyabb kibocsátású XE, ami kevesebb, mint 100 g/km CO2-kibocsátással rendelkezik.  
 

 

Az új Jaguar XE formáját részbe mutatja ez a két kép

 
 

Az új motorokhoz két meghajtás lesz elérhető, az egyik egy hátsókerék-meghajtás, és a másik az összkerék-meghajtás, mint a BMW-knél, vagy a Mercedes-eknél. A kocsiról hamarosan további információk kerülnek nyilvánosságra.  

- Kartos Patrik - 

2014. 03. 07., 17:06:10

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet