MENÜ
   
 

Új Jaguar XE

Jaguar leleplezi új Sport Sedan-ját az XE modellt szeptember 8-án. A Jaguar 50 év alatt több ikonikus modellt is alkotott, mint pl. a Mark II-t. Az új modell is jelentős lesz a kínálatban. A könnyű szerkezet, és a kifinomult alváz technológia hozzáteszi az új Ingenium motorokat. Az új alumínium építészeten keresztül készül majd az új XE modell, amit kombináltak a teljesítménnyel, gyorsasággal, kezelhetőséggel, és a precizitással.

 
 

Az új Jaguar XE SportSedan

 
  Az új modell még Integral Link hátsó felfüggesztést is kapott, ami jobb kezelést biztosít az XE-nek. Az Integral Link jelentős előnyöket is ad a hagyományos Multi-Link-vel szemben. Ami jobb oldal- és hosszirányú merevséget biztosít, valamint a Sport Sedan kezelhetősége sokkal kifinomultabb és fényűzőbb. Az első felfüggesztését már az F-Type sportkocsi is használja, ami egy kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés, amivel magasabb szintű kezelhetősége és úttartása lesz az új modellnek.  
 

  

Az új Jaguar XE váz szerkezete, és az új motor

 
 

A kormányérzete osztályvezető az új Jaguar-nak, ami köszönhető a legújabb generációs elektromos kormányrásegítésnek. A kormányzás alacsony sebességnél megkönnyíti a manőverezést is. A legújabb kipörgésgátlót kapja meg, ami harcol a megcsúszás ellen, ebben a hátsókerék-meghajtású Sport Sedan-ban. Az alacsony sebességű tempomat segít a biztos tapadásban megcsúszás nélkül, és a vezető pedálhasználata nélkül. 

- Kartos Patrik - 

2014. 07. 21., 17:57:33

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet