MENÜ

 

2015 Jeep Wrangler Mopar – SEMA

Jeep és a Mopar közösen készült az idei SEMA Las Vegas-i tuning show-ra. A Jeep Wrangler Mopar idén is díjnyertes modell volt a SEMA Show-n, mint „Hottest 4x4-SUV”. A világ szerte ismert SEMA Show idén sem maradt el a különleges alkotásoktól, amik között a Jeep modelljei is megjelentek. A Ford-ok, Chevrolet-ek, Chrysler-ek, stb. márkák alkotásai mellett a tunerek alkotásai is megjelentek, mint pl. a világszerte ismert West Coast Customs tuning verdái is. A Mopar az amerikai modellek mellett a Fiat 500-asokhoz is kínál tuning alkatrészeket.

 

A Jeep-hez jelenleg több, mint 300 tuning alkatrészt kínálnak, de még bővítik a kínálatot. Az idei bemutatott Wrangler-en mutatta be az új tuning alkatrészeit a Mopar. A Jeep Performance Parts 2 colos emelés kittet is rejt magában, ami javítja  terepképességeit. Az új tuning csomag tartalmazza a nagy szilárdságú kardántengelyt 2012-2015 között gyártott modellekhez. Az új csomag nagyon előnyös a Wrangler tulajdonosoknak, munkához, túrákhoz és komolyabb off-road terephez is. Tulajdonosok még egyedire szabhatják a motorháztetőt is a matricákkal. Az ügyfelek választhatnak utcai vagy tipográfiai térkép grafikák közül is.

   

A Mopar 3 év garanciát ad a matricákra, hogy 3 évig biztos nem fognak fakulni. Az ikonikus Wrangler 2015-ös modellévre még fel is frissül felszerelésében, ami már tartalmazza a 8 hangszórós audio rendszert, és az opciós Premium Alpine Audio Package-t, ami már 9 Alpine hangszórót tartalmaz és az új subwoofer-t, valamint az 552 wattos erősítőt. A 2015 Jeep Wrangler páratlan off-road képességekkel rendelkezik, ami a legendás összkerék-meghajtásnak is köszönhető. Az összkerék-meghajtás rendszerét már 7 évtizede használja a Jeep, ami még mindig helyt áll off-road-on is. Az közepes-méretű SUV elérhető 6 fokozatú kézi és 5 fokozatú automata váltóval. A Jeep jelenlegi kínálatában megtalálható a Cherokee Renegade, Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Patriot, Wrangler és Wrangler Unlimited. 

2014. 11. 17., 19:18:52

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet