MENÜ

                                                                                                                                                    

2015 Lincoln Navigator

Lincoln újratervezte a legnagyobb SUV-ját. A Navigátor már a többi modell stílusához igazítottak. A kocsi bemutatója a 2014 Chicago Auto Show-n lesz, a jövőhónapban. A  kocsi orrán átdolgozták, a jelenlegi modell szögletességét, és megkapta az új szárny formájú hűtőrácsot. A Navigator hátsó része új teljes szélességű LED hátsó lámpát kapott, és új kipufogó véget. A felfrissült modell még elektromos csomagtér ajtóval is fel lesz szerelve.

       

A 2015 Navigator alap kerékmérete 20”-es, de elérhető lesz hozzá 22”-es méretű felni is. A kocsi meghajtásához választható lesz egy V6-os, és egy V8-as erőforrás. A kisebb motor egy 3.5 literes V6-os EcoBoost motor, ami a Ford-tól származik.  A kocsihoz alapfelszerelésnél 6 fokozatú automata váltót adnak, és hátsó kerék meghajtást. A felár mellett elérhető összkerék meghajtással is. Az új Navigátor szintén elérhető lesz rövid, és hosszú tengelytávú változatokban.

     

A hosszabb tengelytávú változat 381 milliméterrel lett hosszabb, és alaphelyzetben 7 személyes, de 8 személyes változatban is elérhető. Az új modell legnagyobb ellenfelei a Chevrolet Suburbun, a GMC Yukon, és a Cadillad Escalade, amik a a tavalyi évben újultak meg. Az új Lincoln Navigator utasterét is átdolgozták, ami teljesen új tervezésű műszerfalat kapott, kézzel varrott bőrbe csomagolva.

2014. 01. 23., 16:53:41 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet