MENÜ

                                                                                                                                                     

2015 Mercedes S-osztály Coupe

Mercedes márciusban mutatja be új CL-osztyáját, a Genfi autókiállításon. A kocsi már az S-osztály Coupe nevet fogja viselni. Az új modellt korábban már bemutatták tanulmányautóként, a 2013 Frankfurt Motor Show-n. Az új kupé 89 mm-rel rövidebb lesz, mint a sedan és a tetőíve is 85 mm-rel alacsonyabbra került. A kocsi szűkebb hátsó ablakokat, és szélesebb hátsó ívet kapott.

    

Az új modell még megkapja a 3D hűtőrácsot is, ami a jelenlegi A-osztály magasabb felszerelésű változatai is megkapnak. A változások az utasterében is folytatódnak, ami kapott új 3 karú sport kománykereket, hatalmas képernyőt, és elérhető lesz hozzá gyémánt varrású ülés is, olyan mint Bengal Red és Porcelain White. A kupé felszerelése tartalmazza a hi-tech touchpad vezérlőt. A kocsi meghajtásáról egy 4.7 literes twin-turbo erőforrás gondoskodik, az S500-ban.

A 4.7 literes motor 455 lóerőt, és 700 Nm nyomaték leadására képes. Az AMG verzió is hamarosan érkezik, ami lehet hogy V8-ast motort kap, de lehet hogy V12-est. Az új modellhez elérhető lesz a Magic Body futómű vezérlő rendszer. Az új S500 Coupe várható érkezése novemberben lesz, és indul ára kb. 123 000 €/ 37,6 mil. Ft. 

2014. 02. 11., 15:53:49

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet