MENÜ

  

2015 Nismo & Nismo S Note

Nismo tovább bővíti modellkínálatát, amihez most csatlakozik az új Note két Nismo változattal. A hétköznapi autókkal való modellkínálat bővítés 2013 elején kezdődött meg. A Nismo modell kínálat tartalmazza jelenleg a Juke NISMO-t, a March (Micra) NISMO-t, a FairladyZ (370Z) NISMO-t és a GT-R NISMO-t. A modellkínálat még várhatóan bővülni fog. A Nismo sport változat két felszerelés szinttel lesz elérhető a Note esetében, a NISMO és NISMO S változatokban.

   

A kompakt kis egyterűt a Nismo felhangolta teljesítmény terén is, ami már a sportkocsi vezetési élményét adja vissza, a praktikussága mellett. A feljavítás tartalmazza az optimális tuning szettet, amibe bele tartozik a teljes hajtáslánc, a karosszéria, a gumiabroncsok, a felfüggesztés és az aerodinamika feljavítása is. A külső megjelenéséhez hozzáteszik a NISMO és NISMO S jelvényeket felszereléstől függően, az elektromosan behajtható külső visszapillantókon, az oldalsó küszöbökön, a hátsó és első ütközőn, a NISMO Red piros fényezést is használták.

       

A nagyobb teljesítményhez igazították a karosszéria merevségét is. Az új Note NISMO (HR12DDR) Xtronic CVT váltós modell kezdőára 1 952 640 YEN (kb. 14 400 €/ 4,4 mil. Ft), ami mellett még választható lesz a NISMO S (HR16DE) változat az 5 fokozatú kézi váltójával, ami már 2 244 240 YEN-től (kb. 16 500 €/ 5,1 mil. Ft) elérhető a Japán piacon. 

2014. 10. 15., 12:00:55

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet