MENÜ

 

2015 Nissan Pulsar

Nissan a legutóbbi időben sokat javult design és technikai megoldások terén. Az utóbbi 7 évben sokat fejlődtek és mára sokkal stílusosabb, sportosabb modellek kerültek a kínálatukba. A legfrissebb design nyelvet megkapó modellek az új Qashqai, X-Trail, és Note (Versa) modellek. A legújabb modell pedig a Pulsar lesz, amit az Almera utódjának is lehet mondani. Az új modell ötvözi a sportos design-t, a technikai újításokat és a tágas utasteret.

   

Az új Pulsar új méret a C-kategóriában. Az új modellhez a legfejlettebb technológiai megoldások is bekerülnek, amikből némelyik már alapfelszereléstől széria tartozék lesz, a többi ilyen megoldást pedig az opciós listáról választhatjuk. A Pulsar megkapja a fejlett biztonsági rendszereket is, valamint elérhető lesz hozzá a holttér figyelmeztető, a sávelhagyásra figyelmeztető, mozgó objektum észlelő , stb. rendszerek. Az új Nissan még megkapja a 2. generációs NissanConnect rendszert is, ami új funkciókkal és okostelefon csatlakozással rendelkezik.

     

A legújabb Nissan modell alacsonyabb fogyasztással és erősebb  motorokkal rendelkezik majd, mint riválisai. Az 1.2 DIG-T benzinmotorja 115 lóerős lesz, és az 1.5 dCi dízelmotor 110 lóerős, valamint 260 Nm nyomatékkal rendelkezik. Akinek ezek a teljesítmények kevesek lennének, azok 2015 elejétől választhatják a 190 lóerős 1.6 literes benzinmotort is. Mindegyik választható erőforrás turbófeltöltős. A legtakarékosabb változat CO2-kibocsátását 95 g/km alatt tudták tartani. Az utastere elég nagy lett, ami köszönhető a 2 700 mm-es tengelytávnak is. Az utastér hátsó lábtere és vállszélessége jelentősen nagyobb, mint a kategória riválisoké. Az új modell atlétikus külső megjelenést kapott, ami köszönhető az új védjegynek, a V-motion hűtőrácsnak és a Boomerang formájú hátsó lámpáknak. A Pulsar tovább viszi a Nissan design DNS-t, ami a Qashqai és X-Trail modellekkel indult. 

2014. 05. 21., 11:38:01

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet