MENÜ

   

2015 Nissan Pulsar – Paris

Nissan az idei Paris Motor Show-n mutatta be az új modelljét a Pulsar-t, aminek Nismo változatát is bemutatták a hétköznapi változat mellett. A sportos ötajtós modellről már korábban adtak információt, de most a Nismo változat volt az érdekesebb a kiállításon.

   

A Nissan sportrészlege a Nismo a sportkocsik mellett már hétköznapi modellek tuningolásával is foglalkozik, amik közül már párat forgalmaznak is. A jelenlegi kínálatban megtalálható a 370Z, a GT-R modellek mellett az Európában is forgalmazott Juke, valamint még March (Micra) és Note Versa is készül hamarosan. A Pulsar Nismo meghajtásáról a Nissan 1.6 DIG-T 190 lóerős motorja gondoskodik, a turbófeltöltő segítségével.

   

Nissan szponzorálja az UEFA Champion’s League-t is. A Nissan Európai üzemeiben teljes termelési kapacitást érték el, az új modelleknek köszönhetően. Az új Pulsar modellek mellett még megjelentek a tiszta elektromos hajtáslánccal rendelkező Nissan-ok is, mint az e-NV200 és a LEAF, amit már teszteltem is. A Nissan elektromos modellek magas eladásokat értek el, ami az EV kategóriában a legmagasabbak. 

2014. 10. 14., 11:21:47

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet