MENÜ

   

Range Rover Sport Stealth Pack

Land Rover egy újabb Range Rover Sport változatot mutat be, a csütörtökön kezdődő Goodwood Festival of Speed-en. Az új változat a Stealth Pack kiegészítő csomaggal van kiegészítve, ami elérhető lesz a HSE Dynamic és Autobiographyc Dynamic-hoz. Az új változat rendelési könyve júliustól lesz nyitott és az első ügyfelek várhatóan év végén kapják meg a Range Rover Sport-ot.

 

Az új változat tartalmazza a fekete hűtőrácsot és hűtőrács keretet, ködfényszórókat, motorháztetőt és sárvédő szellőzőnyílásokat. A Stealth csomag még tartalmazza a 21”-es 9 küllős felniket vagy a 22”-es 5 küllős felniket és a fekete kerékanyákat. Az új Range Rover Sport dinamikusabb Land Rover tulajdonosoknak készült, amit az új csomag még sportosabbá tesz.

       

A megjelenése óta több, mint 50 globális díjat kapott. Az ügyfelek választhatnak 18 külső szín közül, valamint bőr kárpitok és kiegészítő betétek közül. Az erő forrás választék 6 motorból áll, a legerősebb az 510 lóerős 5.0 literes V8-as kompresszoros és a leggyengébb a 3.0 literes TDV6, 258 lóerővel. A Range Rover Sport még két szintben állítható hasmagassággal is rendelkezik. A Terrain Response 2 rendszer automatikusan választja ki az adott terephez a megfelelő  programot.

2014. 06. 25., 08:39:57

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet