MENÜ

                                                                                                                                                          

2015 Renault Twingo

Renault tegnap bemutatta az új Twingo-t, de még csak online bemutatója volt meg. Az új városi minit a Genfi autókiállításon már közelebbről is meglehet majd nézni. A kis Twingo is az új generációnál már észrevehetően növekedett, mivel már 5 ajtós kivitelben fog készülni. Az új modell már laposabb új arcot, széles hátsó íveket, és apró túlnyúlásokat kapott. Az új formavilága a kis autónak, a régi legendás Renault 5-öst idézi.

  

A Twingo utastere nagyobb lett, és még kezelhetőbb menetteljesítményeket biztosít. A kocsi erőforrásairól még nincs hivatalos információ, de várhatóan a 3 hengeres motorokat kapja meg, ami lehet a 900 cm3-es turbófeltöltős motor is, amit már a Renault Clio használ. A 0.9 TCe benzinmotor teljesítménye 90 lóerő, és 135 Nm a nyomatéka. A megújult modell már egy üvegből álló csomagtér ajtót kap, és 5 ajtós változatban lesz elérhet. A kocsi 3 ajtós beütését nem veszti el, mivel a hátsó ajtók rejtett kilincseket kaptak.

                           

Az új generációhoz szinten elérhető lesz nyitott tetős kivitel, ami nagyon  hasonlít, a Fiat 500C, és Citroen DS3 Cabrio szövet tetejéhez. Az új modell a méret növekedés mellett még takarékosabb is lesz. További részletek a kocsiról hamarosan jönnek, de várhatóan a felszerelése tartalmazni fogja az R-Link érintőképernyős szórakoztató rendszert, amit már a Clio használ, és lehetővé teszi okos telefon csatlakozást, és tartalmazza a szatellit navigációt, és a média alkalmazásokat. 

2014. 02. 14., 12:41:09

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet