MENÜ
   
 

2015 Seat Ibiza „30th Anniversary Limited Edition”

Seat legendás modellje az Ibiza, amiről már korábban írtam modell történetet, amikor 30. évfordulóját ünnepelte az Ibiza. A legendás Ibiza nagyon népszerű még ma is. A 30. évforduló emlékére készíttetek egy limitált szériás Ibiza-t. A legendás első generációs Ibiza-t 1984-ben mutatták be, a Paris Motor Show-n. A 30 év alatt 4 generáció jelent meg a kis Ibiza-ból.

 
 

A legendás első generáció és a 30. évfordulóra készített ünnepi változat

 
 

A limitált szériás modell alapja egy 3-ajtós SC változat, ami Balea Beige fényezést kapott. A limitált szériás modell még elérhető lesz Technic Grey és Emocion Red színekben is. A felszerelése tartalmazza a xenon fényszórókat, a LED hátsó lámpákat, a 17”-es fekete felniket, a fekete külső visszapillantó borítást, és a fekete hűtőrácsot, valamint a B-oszlopon és a hátsó ablakon elhelyezték a 30th Anniversary jelzést is.

 
 

  

Az új Ibiza 30th Anniversary és a részletek

 
 

Az utastere Alcantara ülés kárpitot, bőr kormánykereket, váltósapkát, és kézifékkart kapta meg, valamint tolató kamera is van benne. Az új Ibiza SC 30th Anniversary modell még egyedi kulcs borítást is kapott, ami a 30. évforduló feliratot is megkapta, valamint a karosszéria színére fújták. 

- Kartos Patrik - 

2014. 08. 25., 22:50:51

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet