MENÜ
   

 

 

 

2015 Seat Leon ST Cupra

Seat megfutotta a legjobb köridőt a kombi autó kategóriában, az új Seat Leon ST Cupra-val, a legendás Nürburgring Nordschleife-n. A sport kombi bemutatóját az idei Wörthersee Treffen, eseményen tartották. Az új sportkombit 200 000 autó rajongó és tuner előtt mutatták be, amire különböző országokból is érkeznek látogatók. A Leon ST Cupra sport kombit május 13-án mutatták be, ami megkapta a Leon Cupra-k 280 lóerős benzinmotorját.

 
     
Az elsőkerék hajtású sportkocsi 7:58.12 perces időt futotta, a legendás versenypályán, amin a kategóriája legjobbja jelenleg. A verseny időt a Spanyol versenyző és egyben a Seat nagyköveteként Jordi Gené futotta meg. Az új sport modell megkapta a Limited Front Slip Differential-t (VAQ), a Seat Leon Cupra 6-fokozatú kézi váltójával. A Leon ST Cupra megerősíti, hogy nincs kompromisszum a kombik világában sem. Az eseményen még jelen volt a „Black” Performance Pack csomagos modell, a Dynamic szürke fényezéssel, amihez még jönnek a 19”-es felnik, és a Brembo 4-dugattyús nagy teljesítményű fékrendszer.  
       

A kiállításon még jelen volt az Ausztriai versenyző Mario Dablander a 2015 Seat Leon Eurocup-ban. Az új kombi Cupra mellett még jelen volt a Leon SC Cupra és a Leon 5D Cupra is, amik már egy ideje kaphatok a kereskedésekben. A Leon 5D Cupra egy Blanco Nevada nevű fényezést kapott, amit kombináltak a Black Line csomaggal. A szemet gyönyörködtető külső megjelenése kapott sport küszöböket, és 19”-es felniket magas fényű fekete színben. A sportos design egy 280 lóerős motort rejt, mindegyik Leon Cupra változatban.

- Kartos Patrik -

2015-06-06, 16:24:52

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet