MENÜ
   
 

2015 Škoda Fabia

Skoda már nyilvánosságra hozott képeket az új generációs Skoda Fabia végleges változatáról. Az új modellről újabb információk is nyilvánosságra kerültek Jozef Kabaň válaszaiból, a Skoda vezető formatervezőjétől. A Skoda VisionC-vel bemutatott új Skoda design nyelvet az új generációs Fabia is megkapta. Az új design nyelv tükrözi a határozottabb vonalvezetését, és az érzelmekben gazdag formavilágát. A Skoda a többi márka gyorsan fejlődő formai nyelvezetével is feltudja venni a versenyt, az új design nyelvvel, ami már elvárás az új generációs modellek esetébe, de a Skoda mellett megtartja a nagy utastér és csomagtér méreteit, ami alapvető már jó pár éve a Skoda modelleknél.

 
 

 

2015 Škoda Fabia

 
  Jozef Kabaň válaszából megtudni, hogy az új modell nem csak megtartotta sajátos erényeit, hanem még tágasabb, praktikusabb, takarékosabb, és ötletesebb lett. Az új generációs modell csomagtere is növekedett, amivel már a kategóriája legnagyobb csomagterével rendelkezik, valamint az utastere pedig szélesebb és hosszabb lett. Az új generáció tervezésénél a sportosságot is szem előtt tartották, ami a fiatalabb korosztályt jobban megfogja a kisautók piacán. Az új megjelenés köszönhető a kocsi feszesebbé alakított arányainak, aminek hatására a Skoda Fabia laposabbá és szélesebbé vált. Az alap arányai mellett még az új modellt feldobták határozott élekkel, letisztult  vonalvezetéssel és kristályhatású részletmegoldásokkal is.  
 

  

2015 Škoda Fabia - részletek -

 
 

A kocsi orrán az egyik újdonság, hogy már a hűtőrács és a fényszórók egybe olvadnak, ami még jobban kiemeli a teljes szélességét, valamint az új hangsúlyos ködfényszórókat is kapott. Az új generáció minden eddiginél szélesebb körű egyéni kialakítással érkezik. Az új Fabia 15 szín mellett egyéni tető, felni, és külsőtükör ház színek kombinációjával is lehet választani majd. A felszerelések közül 3-at kínál majd a Skoda, ami várhatóan még bővülni fog olyan felszerelésekkel, mint a Monte Carlo, amivel a jelenlegi Skoda kínálat szinte mindegyik modellje elérhető. A Monte Carlo felszerelés szint mellett még várható lesz az RS sport változat, ami az előző generációkból is megjelent. A családos ügyfeleknek is készültek, a jelenlegi Fabia generációnál a Family nevet viselte a speciális felszerelés, ami kifejezetten családoknak készült megfizethető áron. Az új generáció még idén megérkezhet a kereskedésekbe. 

- Kartos Patrik - 

2014. 08. 24., 15:57:36

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet