MENÜ
     

 

 

 

2015 Škoda SuperB Combi

A Škoda ismét elkészítette a kombi változatot, az új Škoda SuperB-ből. A ferdehátú változat után pár hónappal már az új Škoda SuperB Combi indul a piacokra szeptembertől. Az alapját az innovatív MQB technológia adta, a vonzó új beállításokkal az új alap a szegmensben – a méretes hellyel, a kényelemmel, a biztonsággal, a kapcsolattal, és a környezettel. Az új Škoda SuperB Combi a legnagyobb utastérrel és csomagtérrel rendelkezik a kategóriájában. A teljes csomagtér mérete közel 2 000 literes. Ugyanakkor az új és a kifejező design átalakult az új generációs modellhez sportos megjelenéssel. Az új Škoda SuperB Combi a sikeres teljes csomag, amik kínálnak kölcsönhatást a funkcionalitással, érzelem, és ízléssel. A Škoda választást ad az ügyfeleknek az új kombi és ferdehátú verziók közül a csúcs modellből, ami 2009 óta választható a SuperB-ből.

 
 
A találkozásig a Škoda szállított több, mint 200 000 Škoda SuperB Combi-t az ügyfeleknek világszerte. Az új modell a legjobb utastérrel rendelkező modell a szegmensében. Az alapját az új MQB technológia adja, aminek köszönhetően a tengelytáv növekedése, ami plusz 80 mm-t jelent, így 2 841 mm-es tengelytávja van. Egyidejűleg a nyomtávja is növekedett 1 584 mm-re elöl és 1 572 mm-re hátul. Az eredmény a még nagyobb utastér, a legújabb kiadásban. A fejtér elöl 995 mm és hátul 1 001 mm lesz, ami több, mint a szegmens többi modelljének. A csomagtere 660 literes alaphelyzetben, ami nagyobb 27 literrel az előző modellhez képest. Amikor hátsó üléseket ledöntjük, a tágas csomagtér tovább növekedik egészen 1 950 literig. A design szenvedélyesebb, modernebb, és érzelmileg töltöttebb, mint valaha korábban.  
 

Az új Škoda SuperB Combi jön a variálhatósági armadájával, az új asszisztens rendszerekkel, a magasabb jármű osztályoktól. Az új modell megnövekedett biztonsággal, eco-barát hatékonysággal, és kényelemmel. A SuperB hatchback-hez hasonlóan, az új SuperB Combi szintén felszerelt a dinamikus teljesítménnyel, és ugyanakkor 30%-val hatékonyabb, mint az előd. A kapcsolat folyamnál az új szint a minőségben: a legújabb generációs információs rendszerek az automatikusa csatlakozásokkal, minden alap okostelefonhoz használható a SmartLink csatlakozás (MirroLinkTM, Apple CarPlay, és Android Auto technológiák). Az opciós nagy sebességű internet kapcsolat fordulatok az új SuperB Combi -  a Škoda hotspot kerekeken. Az új SuperB Combi ünnepli premierjét a 66. International Motor Show-n (IAA) Frankfurt am Main-ban, Németorszában.

- Kartos Patrik -

2015. 05. 27., 14:21:44

 
     

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet