MENÜ

 

2015 Škoda SuperB első infók

Škoda megkezdte visszaszámlálását az új harmadik generációs SuperB bemutatójáig, aminek tesztelését már befejezték. Az új modellt először Prágában mutatják be február közepén, 2015-ben. A teszteket Dél-Európában végezték és a csúcs Škoda is megkapja az új design nyelvet. Az új generációs modell az új design nyelv mellett új arányokat, utastér méretet, innovatív technológiát, menetdinamikát és minőséget kapott, amikkel a középkategóriás riválisokkal veszi fel a versenyt majd.

 

Az utastere és csomagtere növekedett, ami szintén egy Škoda-hoz tartozik. A VW csoport új MQB platformját fogja használni ahogy az új Fabia is, vagy az új generációs Passat is. Az álcázott modellen láthatók az éles törésvonalak, amik a Rapid-val kezdődtek meg az új kristály design-val. A széles, hosszú testes karosszéria igazi elegáns sedan-t ad az ügyfeleknek, plusz a hosszú motorháztető is hozzá tesz. Az ajtók vonalvezetése a Rapid-hoz hasonló, de kapott plusz törés vonalat a vállvonal magasságában.

 

A hátsó része a kép alapján szerintem hátsó ablakkal nyíló csomagtér ajtót ad, de lehet normál sedan vagy még mindig dupla funkciós csomagtér ajtó, mint a jelenlegi változatban. Az új SuperB hátsó része még kapott új technikás LED fényszórókat, és az ütköző aljába elhelyeztek egy fekete betétet, ami mögött elrejtették a kipufogó véget. Az új modell igazán sportos megjelenést kap a letakart változat vonalvezetése és részletei alapján. Az új generáció világpremierje Prágában lesz, de a bevezetése a Genfi autókiállításon lesz később márciusban. A forgalmazása viszont csak 2015 közepén kezdődik majd meg. A SuperB felsőkategóriás modell forgalmazása 2001-ben kezdődött, amióta több, mint 700 000 db kelt el az első és második generációból. 

2014. 12. 13., 10:43:34

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

 

Asztali nézet