MENÜ

                                                                                                                                                    

2015 Subaru Legacy

Subaru, Chicago-ban mutatja be az új generációs Legacy sedan-t. A kocsi már a modellsorozat 6. generációja, és már 25 éve létezik a Legacy modell család. Az új generációban egyesül az erő és az agilitás, amihez sportosabb megjelenés is tartozik. A kocsi szögletes első ütközőt kapott, nagy lég nyílásokkal, és új WRX ihletésű fényszórókat.

   

A Legacy tanulmány változatát már bemutatták, a Tokyo Motor Show-n, de a gyártásra érett változatát még csak most mutatják be. Az új modell utastere tartalmazza a 6.2”-es képernyős navigáció és média rendszert. A meghajtásához elérhető két benzinmotor, az egyik egy 175 lóerő teljesítményű 2.5 literes 4 hengeres Boxer motor, az erősebbik erőforrás pedig egy 3.6 literes 6 hengeres Boxer motor. A két erőforráshoz elérhető CVT váltóval, és állandó összkerék meghajtással.

       

Az új modellnek jobb kezelhetősége lesz, és módosítottak a felfüggesztés beállításain is. A 6. generációs Legacy értékesítése nyáron megkezdődik Észak Amerikában. Az Európai érkezése még kérdéses de hamarosan, több információ lesz az Európai bemutatóról, és értékesítésének kezdetéről is.

2014. 02. 07., 17:46:46

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet