MENÜ

 

2015 Volvo V60 CrossCountry

Volvo sikeres sport kombija új változatban lesz elérhető, ami a V60 Cross Country. Az új modellel egyben bővül a Cross Country modell kínálat is. A Volvo Cross Country története 1997-ben kezdődött a V70 Cross Country-val. A több éves tapasztalatnak köszönhetően a legjobb terepképességekkel tudják ellátni hétköznapi Volvo modelleket is. A Cross Country modellek olyan ügyfeleknek készülnek, akik szeretik a természetet és kalandot. A sportkombi 65 mm-es hasmagasság növelést kapott, valamint példátlan kezelhetőséget on és off road utakon.

A sportos vezetési élmény köszönhető a nyomaték vektor technológiának és a kanyarban meghajtott kerekek vezérlése a megcsúszás ellen. Az új változathoz 18”-as és 19”-es felnik választhatók, magas profilú gumiabroncsokkal, amik hozzáteszik a kényelmet és csökkenti a zajokat, valamint felni védelmet is biztosít az új modellnek sziklás utakon. A Cross Country modellek kiemelkedő terepképességekkel rendelkeznek, valamint egyenetlen design felülettel a fényezetlen védő elemek végett, amik erdei utakon jöl jönnek a fa ágak ellen.


A V60 CrossCountry kapott hasmagasság növelést, oldalsó küszöb díszléceket és sárvédő védő burkolatokat, valamit a sportosságára utal a beépített kipufogó vég. Az új Volvo US és Canada-i piacokon elérhető lesz az ikonikus 5 hengeres 250 lóerős benzinmotorral, amihez All-Wheel Drive összkerék-meghajtást adnak és automata váltót. Az új modell még Drive-E hajtásláncot is megkapja az osztályvezető négyhengeres dízel és benzinmotorokkal, amik 2015 elején érkeznek meg a V60 Cross Country-hoz. Az alap változat elsőkerék-meghajtást kap. 

2014. 11. 25., 10:26:22

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

 

Asztali nézet