MENÜ
     

 

2015 Volvo XC90 utastere

Volvo Car Group (Volvo Cars) nyilvánosságra hozott információkat és képeket, az új generációs XC90-es modelljükről. Az utastere a legfényűzőbbre tervezett Volvo utastér lesz. Az új modell legfeltűnőbb kiegészítője a tablet-szerű érintőképernyő vezérlő konzol. Az új XC90 egyesíti az anyagokat, mint a lágy bőrt és a fát. Az új Scalable Product Architecture (SPA) teremt szélesebb design opciókat, valamint javítja a vezethetőségét, és az utastér méretét.

 
 

  

2015 Volvo XC90 - int -

 
  Az új generációs XC90 még újabb biztonsági funkciókkal is elérhető lesz. Az új modell új üléseket  is kap, ami a legkényelmesebb lesz a piacon. Az új innovatív ülésekkel igazi 7-személyes modell lesz a kategóriájában. Az alap komfort ülések tartalmazzák az állítható oldalsó párnákat, és üléspárnákat is. Az új ülések több irányú beállítást is lehetővé tesznek, valamint 3 beállítást tudnak memóriájukba menteni. Az új modell nagyobb lábteret  biztosít az utasoknak.  
 

   

2015 Volvo XC90 - utastér részletei -

 
  A harmadik üléssor mérete szintén növekedett, ami már osztályvezető kényelmet biztosít a 170 cm-es magasságnál is. Az új generációs XC90 könnyű be- és kiszállást biztosít a harmadik üléssorból is. Az új modell mind a hét ülése, 3-pontos biztonsági öveket kap előfeszítőkkel. Az XC90-es Volvo új generációja már kellemes friss utasteret biztosít az utasoknak és a tulajdonosaiknak, amit az új 4-zónás klíma biztosít.  
 

    

2015 Volvo XC90

 
 

A klíma rendszer még CleanZone lég tisztító rendszert is megkapja, ami még tisztább levegőt enged az utastérbe, valamint káros és pollen szűréssel is rendelkezik. 

- Kartos Patrik - 

 2014. 05. 28., 16:55:57
 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet