MENÜ

                                                                                                                                                  

2015 VW Passat

VW még idén bemutatja a teljesen új Passat sedan és Variant modelleket, az októberi Paris Motor Show-n, de még előtte néhány információt nyilvánosságra hoztak róla. Az új 8. generációs Passat már megkapja az új fejlesztésű technológiákat és funkciókat is. Az új generációs modellen használtak nagy szilárdságú, melegen formázott acél és alumínium elemeket, aminek hatására az új Passat 85 kg-val könnyebb lett elődjénél.

 

A súly csökkentésnek köszönhetően fogyasztása is alacsonyabb lett. Az új generációval az utastér mérete is növekedett, ami a nagyobb lábteret és fejteret jelenti. A fénypont a Passat új generációjánál az új nagyteljesítményű négyhengeres 2.0 literes bi-turbo dízelmotor. Az új bi-turbo dízelmotor 240 lóerő és 500 Nm leadására képes, az utóbbit már 1 750-es fordulattól képes leadni. Az erős dupla turbós dízelmotor, új 7 fokozatú DSG váltóval és 4MOTION összkerék meghajtással lesz elérhető. Az új generációval megérkezik a plug-in hybrid változat is, ami tisztán elektromosan 31 mérföldet tud megtenni, de a teljes hatótávja kb. 600 mérföld lesz.

   

Az utasterében is jönnek az újdonságok, mint az Active Info Display - ami egy teljesen konfigurált interaktív 12.3 col méretű kijelző , a head-up displey  - szélvédőre vetíti a fontos adatokat, a legújabb szórakoztató rendszer, a 360°-os kamera funkció, a legújabb parkoló asszisztens rendszer, stb. A biztonsági felszerelései is tartalmazzák a Side Assist-et a Rear Traffic Alert-vel, a Traffic Jam Assist-et – ami stop and go vezetést még kényelmesebbé teszi. A teljesen új Passat-ok felszerelése még tartalmazni fogja a LED hátsó lámpákat, valamint az első halogén vagy LED fényszórókat. A felszerelés része még a Dynamic Light Assist rendszer is, ami a LED fényszóró fénysugarát automatikusan tudja állítani. Az új generációs modellről csak néhány kép került nyilvánosságra, a kiállítás előtt.

2014. 05. 27., 14:33:39

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet