MENÜ

 

2015 Scion tC Release Series 9.0

Scion egy új alkotást mutatott be tavaly, aminek alapját a tC Coupe adta. A élénk narancssárga fényezése vonzza a szemeket, és a részleteit átalakították, ami után megszületett az új Scion tC Release Series 9.0. Scion átalakításába részt vett Jeremy Lookofsky és a Cartel Customs. A limitált szériás változat két színű fényezést kapott, ami nem megszokott az új modelleknél, ebben a megoldásban.

   

Az új modellből csak 2000 db készül majd. Az egyedülálló fekete és magma narancssárga fényezés kombinációja különlegessé teszik a széria modellek között. A tC még kapott aero kit csomagot, a Cartel Customs tervezésével, valamint középre kivezetett kipufogót, intelligens kulcsot és nyomógombos indítást, valamint elhelyezték a Cartel logo-t az utastérbe és narancssárga biztonsági öveket kapott.

     

Az utastérbe narancssárga varrást használtak a kormánykeréken és üléseken, valamint narancssárga színű betéteket is kapott. Az értékesített modellek elérhetők 6-fokozatú kézi váltóval és 6-fokozatú automata váltóval, amihez tartoznak a váltófülek is és a Dynamic Rev Management technológia. A kiskereskedelmi ára 23 290$ (kb. 19 500 €/ 6,2 mil. Ft) lesz a kézi váltóval szerelt változatnak, és 24 340$ (kb. 20 400 €/ 6,5 mil. Ft) lesz az automata váltóval szerelt változat. Az új modell változatok januárban (2015) érkeznek meg.

2015. 01. 05., 12:15:46

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet