MENÜ

 

2015 Škoda Fabia Combi

Škoda megkezdte gyártását az új generációs Fabia-knak a Mladá Boleslav-i gyárban. A Škoda Fabia hatchback után megérkezik a Fabia Combi is, ami már januárba (2015) a kereskedésekbe kerül. Az új Combi változat néhány héttel a Fabia hatchback értékesítése után érkezett meg a kereskedésekbe. A vállalat kiterjedt alkalmazkodása és modernizációja megtörtént a fő üzemben, a Mladá Boleslav-i gyárban. Az új Fabia Combi szintén bőséges helyet kínál 5 személynek, valamint a kompakt méretei ellenére méretes a csomagtere.

   

A csomagtartó mérete 530 literes alaphelyzetben, amit 1 395 literig bővíthetünk a hátsó üléssor ledöntésével. A harmadik generációs modell még praktikusabb, mint valaha a 17 Simple Clever megoldással, amiből 10-et az előző Fabia Combi még nem használt. A hatchback-hez hasonlóan a Combi  felszerelése is a modern, éles design nyelvet, a dinamikus arányokat, valamint a design elemeket viszi tovább, amit bemutattak a Škoda VisionC tanulmány modellen. A magasabb jármű osztályokban már használt új biztonsági, kényelmi és szórakoztató rendszereket is megkapta az új Fabia Combi. A felszerelése tartalmazza az innovatív MirrorLink technológiát, valamint okostelefon alkalmazásokat és a sat-nav megjelenítését tudja biztosítani az új technológia.

 

A SmartGate szintén új technológia, ami lehetővé teszi a jármű adatainak mentését okostelefonra, egy speciális alkalmazásnak köszönhetően. Az új modell már 17%-val kevesebb üzemanyagot fogyaszt és a CO2-kibocsátása is csökkent. A legtakarékosabb változat az új Fabia Combi GreenLine, ami 2015 második felében indul majd a 3.0 l/100 km-es fogyasztásával és a 82 g/km-es CO2-kibocsátásával. A Škoda Fabia Combi a kategóriája legkeresettebb modellje, ami a tavaly elért több, mint 1.1 mil. db eladott Fabia-t jelent nemzetközileg. Az új Fabia hatchback kezdőára 2 699 300 Ft (8 940 €), ami azonos a kifutó modell árával és várhatóan a kombi változat sem lesz drágább 3 391 450 Ft-nál, amennyivel a kifutó második generációs kombi kezdődött, és a Szlovákiai hivatalos kezdőára 10 090 €.

2015. 01. 06., 11:07:24

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet