MENÜ
   
 

2015 Subaru Forester tS Sti

Subaru Tecnica International Inc. (STI) kezelésbe vette a családi SUV-t, a Forester-t. Az új modellt még tavaly év végén mutatták be a nyilvánosságnak, és Japánban kezdik meg forgalmazását. Az új modell a korábbi Forester Sti-hez hasonlóan a legendás sport sedan tulajdonságaival lett ellátva, ami a könnyű kezelhetőséget, és minőség érzetet ad a tulajdonosoknak.

 
 

 

Az Forester tS-en feltűnőek a nagyobb "BBS" felnik, és a módosított részletek az orrán és a hátsóján

 
  A Forester tS teljesítményét is fokozták SUV léte ellenére is, ami a kiváló vezetési élményt adja a vezetőnek. A Forester tS sport modell S# módot (Sport Sharp) is kapott az SI-DRIVE-val. A teljesítményét még fokozták a Brembo hűtött tárcsafékekkel, a BBS-tervezett 19”-es felnikkel, a toronymerevítőkkel, és az STI jelölésekkel az elején és hátulján. Az exkluzívan hangolt felfüggesztés, ami STI-vel egyedülálló rugalmas alkatrészeket is megkapta.  
 

  

Az Sti kormánykerék, a jobb oldaltartású első ülések, és a toronymerevítő = > Forester St

 
 

Az új modellen megkülönböztető jeleket is elhelyeztek, mint az STI jelvények a hűtőrácson, a hátsó ütközőn, és az utasterében a sebességmérő is megkapta az STI logo-t. A Forester tS felszerelése még tartalmazza a vezető asszisztens EyeSight rendszert, valamint az alacsony menetmagasságot és a Brembo tervezett fékeket. Az új modell változat várhatóan a Európai értékesítésre nem kerül majd, de a Japán piacon még idén megkezdik értékesíteni az információk szerint. 

- Kartos Patrik - 

2015. 01. 07., 11:52:05

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet