MENÜ

  

2015 DMC Hurracan – Genf

A DMC Luxury tuning cég az új Lamborghini Huracán-t is kezelésbe vette, amit a Genfi autókiállításra készítettek. A TUV Német szervezetnél hitelesítést szerzett a DMC, ami ennek hatására egy újabb tuning Lamborghini-t készített. Az új modellt a Genfi autókiállításon is bemutatják majd. A hátsórésze kapott új szénszálas légterelőt, amit az alap gyári légterelőn helyeztek el így meghagyva az eredeti elemeket.

   

Az új légterelő biztosítja a megfelelő leszorító erőt a nagy csúcssebességéhez. Minden DMC elem szénszálból készült és nem károsítja a Huracán eredeti alkatrészeit, elemeit. A potenciális ügyfeleknek és rajongóknak készült bemutató autó a világhírű Genfi autókiállításon is jelen lesz, amit március 5-15 között rendeznek meg. A kiállított modell még megkapja a 20”-as és 21”-es felniket is.

     

Az első felni méret 8.5Jx20”-as, amik 245/30 R20-as méretű gumiabroncsokat szereltek, valamint a hátsó 12Jx21”-es felnikre 325/25 R21-es gumiabroncsokat szerelnek, amik P-Zero típusúak és biztosítják a tapadást. Az utastere finomításokat kapott, amik között megtalálható az új Olasz finom bőr kárpit és a szénszál betétek. Az utastere még kapott újratervezett kormánykereket és hozzá teszik a teljes médium csomagot vagy a VIP csomagot. 

2015. 02. 02., 13:57:58

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet