MENÜ

  

2015 Jeep Wrangler X

Jeep leleplezte a 2014 Paris Motor Show-n a speciális Wrangler X szériát, ami új és exkluzív személyre szabott változat lesz a kedvelt modellből. A Jeep jó pár X-es speciális változatot is piacra dobott az utóbbi években, mint a 70th Anniversary Edition-t 2011-ben, ami egy ünnepi kiadású változat volt. Az ünnepi kiadású 2011-es változatot követte az Arctic, Mountain és Black Edition 2012-ben. A következő évben 2013-ban megjelent a Moab és a Rubicon 10th Anniversary Edition speciális változatok. 2014-ben pedig megjelentek a Polar és RubiconX változatok. Most az új Jeep Wrangler X lesz a legújabb speciális változat, ami megkapja az ikonikus off-road alkatrészeit is.

Az új exkluzív stílus és a különleges felszerelés csomagok „multiply” a modell személyiségét fokozzák. A bátor és jellegzetes modell tervezésénél szempont volt a kaland, a függetlenség és a szenvedély, ami az ügyfeleknek egy igazi utazó autót ad, a kiemelkedő terepjáró képességek mellett, így akár erdőben, úttalan-utakon sem okoz problémát a kalandvágyó ügyfeleknek. Az új modell alapját a Jeep Wrangler Sahara adja, az új speciális X modellnek. Az új modell új erőt sugalló motorháztetőt, dual szellőzőnyílásokat, 18”-as Gloss Black felniket és Mopar design fekete üzemanyag betöltő ajtót. Az új modell változat megkapta a három részes hardtop keménytetőt, ami lehetővé teszi, hogy nyitott változatként is használhatjuk.

A felszerelése még tartalmazza a fekete bőr/szövet üléseket, a kiemelő varrásokkal, valamint fűtött első üléseket és a ragyogó kerámia fehér betéteket. A kényelmet fokozza az automata klíma, a bőrbe csomagolt kormánykerék a beépített vezérlő gombokkal, a speciális Mopar szőnyegek és a multimédiás szórakoztató rendszer a középkonzolon, és az UConnect GPS szatellit navigációs rendszer, amihez tartozik a 6.5”-os érintőképernyő, a 40 GB-s  merevlemez, az USB és AUX csatlakozó, valamint a DVD lejátszó. Az ügyfelek négy szín közül választhatnak, amik  a következők Bright White (fényes fehér), Black (fekete), Firecracker Red (petárda piros) és a Baja Yellow (Baja sárga). A piactól függően elérhető lesz kétajtós (Wrangler) és négy ajtós (Wrangler Unlimited) változatokban. Az ügyfelek választhatnak egy 2.8 literes turbódízelt (alap), ami 200 lóerőt és 460 Nm nyomatékot biztosít a Jeep-nek. Akinek a dízel helyett inkább benzinmotorral szeretné, azok a 3.6 literes V6-os Pentastar benzinmotort választhatják, ami már 284 lóerőt és 347 Nm nyomatékot biztosít a Jeep-nek. 

2015. 02. 16., 13:37:26

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet