MENÜ

 

2015 Bentley Contintental és FlyingSpur

Bentley felfrissítette a jelenlegi Continental és FlyingSpur modellcsaládját. A felfrissülés látható a külső megjelenésén és az utasterében is, valamint takarékosabbak lettek a motorok és bővült a felszerelése is. A Bentley hivatalosan a március 3-án megrendezett Geneva Motor Show-n mutatja be a megújult modelleket. A Continental GT felfrissült új külső design-t is kapott, ami tartalmazza az új első ütközőt és az új hangsúlyosabb sárvédőket. A sárvédők új szellőzőnyílásokat kaptak és elegáns B díszítést, amivel hangsúlyozzák és fokozzák a híres Bentley „power line”-t. Új fényes króm sárvédő jelvények a V8 S-en és a W12 motorral szerelt GT Speed-en is elhelyezték.

 

2015 Bentley Continental GT Speed

Az autó hátsója is megújult az új csomagtér ajtóval, ami hangsúlyosabb aerodinamikai formát kapott. A V8 S és GT Speed változatok új hátsó diffúzor design-val is fellettek dobva. A frissítéssel a külső megjelenését ízlésesen befejezték, amihez még tartozik az új 20”-as és 21”-es méretű felnik is. A V8 GT és W12 GT modellek alapfelszereléshez 20”-as 6x3 küllős felnit kap, amit a Mulliner Driving Specification-val 21”-es méretű 5 küllős sport felnikre cserélik. A megújult ikonikus GT három új fényezéssel lesz választható, a Marlin (metál kék), a Camel (lágy aranykő) és a Jetstream (világos kék metál). A külső mellett az utastere is megújult, ami az alap barázdált mintás négy ülést is jelenti, amit gyémánt mintás kárpitra lehet cserélni a Mulliner Driving Specification-vel.

   

      2015 Bentley Continental GT V8 S                      2015 Bentley Continental GT Convertible

A GT Speed modellben viszont alap felszerelés része a gyémánt mintás kárpit. A vezető új ergonomikus sport orientált kormánykereket és nagyobb váltófüleket kapott. Az utastere még új számlapokat és grafikai megjelenést kapott, valamint LED megvilágítást. A V8 és V8 S coupe új rejtett tároló rekeszt kapott a hátsó ülések között és csatlakoztatható iPad is a rendszeréhez. A GT W12 és GT Speed modellek új üléseket kaptak magasabb minőségű bőr kárpittal, ami elérhető az autópiacon jelenleg, valamint még kényelmesebb luxust és természetes érzést ad. Az utastere két új bőr kárpitot is kapott Shortbread és Camel néven.

     

Továbbá a tetőkárpit a GT V8 S, a GT W12 és a GT Speed coupe-hoz elérhető Alcantara bőr kárpitokkal is. A feljavított Continental GT W12 motorját is átdolgozták, így a 6.0 literes twin turbo W12-es benzinmotor takarékosabb lett. A motor 575 lóerő helyett már 590 lóerő teljesítményt tud leadni, és a 700 Nm-es nyomatéka 720 Nm-re emelkedett meg. Az átdolgozott motor még így is 14.1 l/100 km-es fogyasztást produkál, a 329 g/km-es CO2-kibocsátása mellett. A Bentley négy ajtós luxus sedan-ja szintén megújult, ami már elvált a Continental család kínálatától. A FlyingSpur szintén megkapta a megújult design-t. Az új 20”-as 6x3 küllős felniket kapja meg a V8 és W12-es változatok, de szintén elérhető ehhez is a 21”-es hét dupla küllős felni is, amit a FlyingSpur W12 Mulliner alapfelszerelésnél kap meg grafit szürke fényezéssel. A Flying Spur három új fényezést is kapott a Marlin, Camel és Jetstream színekkel, mint a Continental GT. A motorháztető alatt található W12-es motor 625 lóerőt és 800 Nm nyomatékot tud leadni és a CO2-kibocsátása csak 333 g/km, ami mellett alacsonyabb lett a fogyasztása is. 

2015. 02. 20., 16:06:57

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet